Меню

Избрани новини

Звездите

Бащата на Бритни иска 2 млн. за да се откаже от попечителството!

Настойникът се отказва от попечителството над певицата

 

Джейми, бащата на Бритни Спиърс , иска 2 милиона от изпълнителя като компенсация за отказ за попечителство над нея, съобщава TMZ.

 

Изданието твърди, че Джейми планира да похарчи тази сума за съдебни разноски и да изплати компанията Tri Star, която преди това е работила с изпълнителя.

 

"Бритни Спиърс няма да бъде подлагана на тормоз или изнудване от страна на баща си. Джейми няма право да държи дъщеря си за заложник, поставяйки условия за отказ от настойничество", - каза адвокатът на Бритни Матю Розенгарт.

 

Той добави, че Джейми трябва да се откаже от настойничеството си „точно сега“, без да иска обезщетение, преди да бъде отстранен. Според Розенгарт „това би било правилното и достойно нещо“.

 

 

По-рано бащата на Бритни Спиърс подаде във Върховния съд на Лос Анджелис отговор на петицията на дъщеря си, с която поиска да спре попечителството над нея.

 

Според адвоката на Спиърс единствената причина за това решение е желанието да се прекрати „публичната битка с дъщеря му“. Той отбеляза, че „няма убедителни обстоятелства, оправдаващи незабавното отстраняване на г -н Спиърс от длъжност“.

 

Адвокатът добави също, че вместо баща й, друг човек може да поеме попечителството над Спиърс.

 

Бащата на певицата отговаряше за богатството й от 60 милиона долара.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати