Меню

Избрани новини

Фен зона

Алперен Дуймаз - новото младо и красиво лице на турските сериали

Негов почитател е самият Къванч Татлъту

Младият и красив актьор Алперен Дуймаз, който гледаме в ролята на Али в "Горчива любов" и познат на публиката с ролите си в турския римейк на "Малки сладки лъжкини" (Джесур), „Бодрумска приказка" (Атеш), "Ямата" и "Сблъсък" е сред звездите, които набират все по-голяма популярност.

Според слуховете негов почитател е и Къванч Татлъту, който заедно с брат си Джем се изявява като ментор на младежа.

Роден на 2 ноември 1992 г. в Анкара, от близо три години Алперен живее и работи в Истанбул.

Само допреди няколко месеца името му бе спрягано до това на чаровната актриса Бурджу Иозберк, която се превъплъти в ролята на Хуриджикан султан в хитовата поредица "Великолепният век".

В началото на 2018-а обаче връзката им приключи. През лятото Алперен бе заснет от папараци на лодка в Бодрум в компанията на непозната за медиите блондинка

След като завършва гимназия, Алп се е подготвял за изпити по музика, тъй като е планирал да учи в музикалната консерватория в столицата.

По това време вече работел и като модел. Вземал уроци по солфеж в сградата на театъра. Така из коридорите му се запознава с един от артистите, който е ръководел и актьорски клас за любители. Заговорили се и от това, което той му разказал, проявил любопитство.

Решил да се запише в уърк шоповете, които артистът водел. Така само след седмица в часовете му осъзнал, че да бъдеш актьор е нещо невероятно. Не можел да спре да мисли за това.

Очаквал с нетърпение всеки следващ урок. Бързо изоставил амбициите да прави музикална кариера и вече мечтаел да стане актьор.

Въпреки актьорството обаче Алп продължава да пее. Често има участия на сцена, най-вече в Анкара. 

След като получава предложение да се снима в сериала "Малки сладки лъжкини", се премества да живее в града на Босфора.

Анкара отдавна не му е предоставяла нищо ново. Преместването в Истанбул се оказало много благоприятно решение - там животът му поема в нова насока.

Днес актьорът не може да си представи нито за миг отново да се върне в Анкара или да живее на друго място в Турция освен в Истанбул.

Когато получава офертата за "Горчива любов", е нямал работа и малко е бил притеснен финансово.

Със Сезги Сена Акай (Мелек) в "Горчива любов"

Животът в Истанбул може да бъде бляскав, твърди красавецът, но изисква средства.

Тогава се обажда мениджърът му и му разказва за този проект.

Изпратил му сценария и още докато го прелиствал, Алп усетил, че част от него е много близка до образа на Али. 

Първоначално в продължение на седмица се опитвал да пресъздаде Али, като изцяло неутрализирал тази част от самият него, която се е припознавала в образа.

За героят си Али, актьорът казва, че е самотен.

В сюжета на сериала перонажът Али има баща, но с него не са близки. Има приятели и хора около себе си, но те не са това, от което той истински има нужда.

В тази връзка Алперен казва, че понякога и той се чувства по подобен начин. Неговите родители са заедно, има и три сестри, които много обича. Няма проблеми в семейството, но все пак усеща тази самота. Именно по това си приличали с Али - Алперен бил същият особняк като него.

В петък - 22 февруари е развръзката на филма и неговия последен епизод, от 21:30 часа по bTV.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кои са най-дразнещите водещи в ефира според вас?

Трябва ли да има обновяване на телевизионните лица?

 

Покажи резултати