Меню

Избрани новини

Пикантерии

Секси звездата от "Сега и завинаги" Толгахан Сайъшман ще става татко

Майката на бебето Алмеда Абази е бременна в петия месец

Турският актьор Толгахан Сайъшман и моделът и актриса Алмеда Абази чакат своята първа рожба. Алмеда е бременна в петия месец, научи LifeOnline.bg.

Съпружеската двойка е поверила грижите за добрата кондиция на бъдещата майка на доктор Бану Чифти от Частна истанбулска клиника.  

Наскоро Толгахан и Алмеда с огромна радост научили и полът на бебето - момче.

Въпреки че звездната двойка се зарече, да не коментира подробности от бременността и да не прави снимки на бебето си, които да публикува в социалните мрежи, тъй като се страхуват от урочасване, все пак постнаха с радост и вълнение снимка от първия видеозон.

Сватбата между двамата се състоя на 13 февруари 2017 година в Лос Анджелис, на 25-ия рожден ден на Алмеда.

Актрисата и модел Алмеда Абази е с турско-албански произход. Тя е родена на 13-и февруари 1992-а година в Тирана, Албания. Завършва средно образование в  Истанбул, след което продължава  в академията по актьорско майсторство „Айдън”.

Толгахан също е от смесен брак. Той е роден на 17-и декември 1981-а в Истанбул в семейство на емигранти от гръцкия град Солун. Майката на актьора е туркиня.

Подобно на колегата си Къванч Татлъту, с когото са приятели и конкуренти, и Толгахан започва кариерата си като модел, а след това става и актьор. Днес съчетава и двете дейности, плюс заниманията му като телевизионен водещ. Масовият зрител го знае от ролите му в "Сега и завинаги", "Сезони на любовта", "Черната перла".

Сексапилният актьор признава, че има несговорчив и много тежък характер

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати