Меню

Избрани новини

Пикантерии

Секси звездата от "Сега и завинаги" Толгахан Сайъшман ще става татко

Майката на бебето Алмеда Абази е бременна в петия месец

Турският актьор Толгахан Сайъшман и моделът и актриса Алмеда Абази чакат своята първа рожба. Алмеда е бременна в петия месец, научи LifeOnline.bg.

Съпружеската двойка е поверила грижите за добрата кондиция на бъдещата майка на доктор Бану Чифти от Частна истанбулска клиника.  

Наскоро Толгахан и Алмеда с огромна радост научили и полът на бебето - момче.

Въпреки че звездната двойка се зарече, да не коментира подробности от бременността и да не прави снимки на бебето си, които да публикува в социалните мрежи, тъй като се страхуват от урочасване, все пак постнаха с радост и вълнение снимка от първия видеозон.

Сватбата между двамата се състоя на 13 февруари 2017 година в Лос Анджелис, на 25-ия рожден ден на Алмеда.

Актрисата и модел Алмеда Абази е с турско-албански произход. Тя е родена на 13-и февруари 1992-а година в Тирана, Албания. Завършва средно образование в  Истанбул, след което продължава  в академията по актьорско майсторство „Айдън”.

Толгахан също е от смесен брак. Той е роден на 17-и декември 1981-а в Истанбул в семейство на емигранти от гръцкия град Солун. Майката на актьора е туркиня.

Подобно на колегата си Къванч Татлъту, с когото са приятели и конкуренти, и Толгахан започва кариерата си като модел, а след това става и актьор. Днес съчетава и двете дейности, плюс заниманията му като телевизионен водещ. Масовият зрител го знае от ролите му в "Сега и завинаги", "Сезони на любовта", "Черната перла".

Сексапилният актьор признава, че има несговорчив и много тежък характер

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза