Меню

Избрани новини

Звездите

Жената на Къванч Татлъту не може да го дари с дете

На екранният любовник ще му се наложи да има бебе ин витро

Красавецът Къванч Татлъту явно е застигнат от лоши очи, защото май-май ще се окаже, че неговата нежна половинка не може да го дари с наследник.

Турският Брад Пит се венча за изгората си Башак Дизер преди почти 3 години, а още няма и помен от закръглено коремче по изваяното тяло на дизайнерката, научи репортер на LifeOnline.bg.

Двамата се венчаха в Париж през февруари 2016 година, в тесен приятелски кръг, като подписването беше в турското посолство във френската столица, а почерпката в лъскавия ресторант "Шангри Ла".

Майката на актьора не присъства тогава поради здравословни причини, но злите езици шушукат, че старата Нуртен не си падала много-много по засуканичката си снаха.

Въпреки липсата на родителката, която обаче присъства виртуално чрез скайп връзка, 35-годишната гордост на мама (Къванч означава гордост на турски) се врече във вярност на симпатичната дизайнерка на костюми за тв продукции, която между другото е създала повечето от костюмите на сексапилният турчин във филмовите му превъплащения.

И всичко вървяло по мед и масло, но... ето че звездната двойка няма поколение вече три лета.

Къванч и Башак

Информирани са подшушнали на медиите, че още преди да се омъжи за най-желания тогава ерген в южната ни съседка, Башак е пристъпила към интервенция за отстраняване на киста на яйчника, последствията от която са намалени репродуктивни способности.

Разбира се, съвременната млада жена е започнала нужната хормонотерапия за стимулиране на производството на така желаните яйцеклетки, но нещата яваш-яваш отиват към ин витро процедура. И така ще се окаже, че красивият, здрав, полово мощен ат на турското кино не може сам да направи бебето си, което разбира се е жалко.

Младата двойка вече се била свързала с клиника за ин витро оплождане зад океана, където най-вероятно ще се извърши процедурата.

Въпросът тук е защо толкова далече ще ходят, след като в Турция има висококвалитетни клиники във всяка една медицинска сфера, но най-вероятно причината е в нивото на конфиденциалност.

Тази ситуация обаче ни най-малко не е вгорчила живота на синеокият левент.

Това не само, че не намалило чувствата му към Башар, но и наскоро я завел в Лондон, по случай рожденият й ден, където се бръкнал (по информация на запознати) с 300 К в евро, за да купи на дизайнерката на живота му 4 модни картини от любим нейн художник.

Е, може и малко да му е вътрешно на Джесур от "Искрите на отмъщението" предвид факта, че бившата му - Азра Акън наскоро роди и то син на настоящият си мъж.

Мдаа, малко гадничко... 

Така или иначе пръскащият сексапил актьор заслужава да е щастлив, така че му пожелаваме скоро да има ефект от ин витро процедурите и той да стане горд татко на здрав и талантлив като него наследник.
Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати