Меню

Избрани новини

Звездите

Жената на Къванч Татлъту не може да го дари с дете

На екранният любовник ще му се наложи да има бебе ин витро

Красавецът Къванч Татлъту явно е застигнат от лоши очи, защото май-май ще се окаже, че неговата нежна половинка не може да го дари с наследник.

Турският Брад Пит се венча за изгората си Башак Дизер преди почти 3 години, а още няма и помен от закръглено коремче по изваяното тяло на дизайнерката, научи репортер на LifeOnline.bg.

Двамата се венчаха в Париж през февруари 2016 година, в тесен приятелски кръг, като подписването беше в турското посолство във френската столица, а почерпката в лъскавия ресторант "Шангри Ла".

Майката на актьора не присъства тогава поради здравословни причини, но злите езици шушукат, че старата Нуртен не си падала много-много по засуканичката си снаха.

Въпреки липсата на родителката, която обаче присъства виртуално чрез скайп връзка, 35-годишната гордост на мама (Къванч означава гордост на турски) се врече във вярност на симпатичната дизайнерка на костюми за тв продукции, която между другото е създала повечето от костюмите на сексапилният турчин във филмовите му превъплащения.

И всичко вървяло по мед и масло, но... ето че звездната двойка няма поколение вече три лета.

Къванч и Башак

Информирани са подшушнали на медиите, че още преди да се омъжи за най-желания тогава ерген в южната ни съседка, Башак е пристъпила към интервенция за отстраняване на киста на яйчника, последствията от която са намалени репродуктивни способности.

Разбира се, съвременната млада жена е започнала нужната хормонотерапия за стимулиране на производството на така желаните яйцеклетки, но нещата яваш-яваш отиват към ин витро процедура. И така ще се окаже, че красивият, здрав, полово мощен ат на турското кино не може сам да направи бебето си, което разбира се е жалко.

Младата двойка вече се била свързала с клиника за ин витро оплождане зад океана, където най-вероятно ще се извърши процедурата.

Въпросът тук е защо толкова далече ще ходят, след като в Турция има висококвалитетни клиники във всяка една медицинска сфера, но най-вероятно причината е в нивото на конфиденциалност.

Тази ситуация обаче ни най-малко не е вгорчила живота на синеокият левент.

Това не само, че не намалило чувствата му към Башар, но и наскоро я завел в Лондон, по случай рожденият й ден, където се бръкнал (по информация на запознати) с 300 К в евро, за да купи на дизайнерката на живота му 4 модни картини от любим нейн художник.

Е, може и малко да му е вътрешно на Джесур от "Искрите на отмъщението" предвид факта, че бившата му - Азра Акън наскоро роди и то син на настоящият си мъж.

Мдаа, малко гадничко... 

Така или иначе пръскащият сексапил актьор заслужава да е щастлив, така че му пожелаваме скоро да има ефект от ин витро процедурите и той да стане горд татко на здрав и талантлив като него наследник.
Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати