Меню

Избрани новини

Пикантерии

Актьорът Саймън Пег проговори за алкохолизма

Пиел за да избяга от депресията

Британският актьор и сценарист Саймън Пег призна, че в миналото е страдал от депресия, от която се е опитвал да отърве чрез алкохол, съобщава NМЕ.

"Пиех все повече и повече, и в крайна сметка стигнах до срив. На Comic Con 2010 г. – това на никой не съм го казал - рекламирахме филма "Пол", и аз някак си се изгубих в продължение на четири дни", казва Пег.

Според артиста той винаги е бил депресиран и това го е довело до алкохолизъм. В същото време вярвал, че води успешен живот. 

"Колкото повече материален успех имах, толкова по-малко разбирах защо това не ме удовлетворява по никакъв начин", спомня си той.

Пег подчертава, че спира да пие през 2010 г. и си спомня предишния си живот с трепет: "Ако гледате филма "Бърк и Хеър", ще видите, че там съм с подути и мъртви очи... Гледам се и си мисля, „мамка му, тогава съм бил много нещастен"", откровеничи актьорът.

48-годишният Саймън Пег е известна с филмите "Горещи палки", "Стар Трек: Немезис" и "Шон от мъртвите" и телевизионния сериал "Черните Книги" и "Странни".

Превод LifeOnline.bgКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати