Меню

Избрани новини

Звездите

А уж искаха неприкосновеност на личния живот: Защо Хари и Меган са обвинени в лицемерие? (видео)

Феновете изгубиха вяра в любимците си и започнаха да ги мразят

 

Световните медии най-накрая успяха да научат с какво ще се занимава благотворителната фондация на принц Хари и Меган МаркълArchewell “ - двойката обяви, че организацията им ще е посветена в изхранването на хора в беда. 

 

Те ще подкрепят преди всичко кухните, които са разположени в бедствени зони. Херцозите обявиха своята благотворителна дейност на фона на недоволството на обществеността от договора им със стрийминг платформата Spotify, като настроенията на хората са, че вече не вярват на британската двойка, че търсят спокойствие от медийното внимание.

 

Според Bloomberg организацията, за която Хари и Меган говориха още през април, ще започне да си сътрудничи с готвача Хосе Андрес и неговия проект World Central Kitchen, който помага на хората в беда с храна - по-специално по време на природни бедствия и катаклизми.

 

 

„Здравето на общността зависи от способността ни да се отнасяме един към друг хуманно - казаха Хари и Меган в пресата. - Когато мислим за шеф Андрес и невероятния екип на World Central Kitchen, ние помним, че дори във времена на невероятни изпитания има много хора, които искат - и работят неуморно за това - да се подкрепят взаимно. "

 

Според Bloomberg Фондация Archewell ще финансира четири читалища, които в случай на нужда могат да бъдат превърнати в кухни за спешни случаи.

Повече подробности не се съобщават, но Twitter вече нарече подобно сътрудничество "удобно", тъй като и фондацията на Меган и Хари, и World Central Kitchen са клиенти на една и съща PR агенция, Съншайн Сакс.

 

Новината за първия благотворителен проект, с който се заеха принц Хари и Меган Маркъл, дойде дни след като стана известно, че двойката е подписала многомилионен договор със стрийминг услугата за музика Spotify. 

 

Сега създаденото от кралските особи студио Archewell Audio ще започне да произвежда подкасти за излъчване в платформата.

Обещанието е, че в началото на следващата година от внука на британската кралица и съпругата му можете да очаквате „вдъхновяващи истории“.

 

Фактът, че двойката е подписала многогодишен ексклузивен договор, предизвика противоречиви реакции от обществеността, работата е там, че Spotify не е първата компания, сключила споразумение с двойката. 

 

 

Сега потребителите на социалните мрежи са възмутени, че принц Хари и Меган Маркъл използват статута си на роднини на Елизабет II за самореклама и печелене на пари. 

 

"Това е безсрамна каскада за публичност и печалба на огромни суми пари за единственият им талант - тяхната кралска титла. И всичко това докато наистина талантливите музиканти получават трохи", оплаква се потребител на musicfiend в Twitter, това е несправедливо спрямо талантите, които заслужават много повече. "

 

Обществеността се дразни и от факта, че Хари и Меган преговарят с големи компании за производство на публично съдържание, въпреки че се отказаха от кралските си правомощия и напуснаха Обединеното кралство, твърдейки, че им е писнало да бъдат в центъра на медийното внимание.

 

"Мислех, че се опитват да избягат от обективите на камерите? Това е просто нелепо. Всичко е заради Меган, тя просто иска да бъде в центъра на вниманието", казва Ани Г. в социалните мрежи.

 

"Какво, по дяволите! Какво се случи с желанието да имаш личен живот ??? " - пита Кайлин100. Потребителите в Twitter припомниха, че Меган Маркъл е подписала и договори с Disney и Netflix през 2020 г. - което им дава основание да вярват, че желанието да избегнат общественото внимание, с което обясниха напускането си херцозите на Съсекс от Великобритания, е неискрено.

 

 

Коментирайки новината, че Меган и Хари ще записват вдъхновяващи подкасти за Spotify, потребителите на Twitter също поставят под въпрос дали техните истории наистина вдъхновяват някого - хората смятат, че херцозите са твърде откъснати от реалния живот.

 

"Каква е разликата, просто още по-богати привилегировани хора, които смятат, че привилегированият им поглед към света трябва да бъде изтласкан от гърлото им, защото те се чувстват важни от раждането си. Сякаш като са родени в кралското семейство или са се оженили за член на такова и ето, че автоматично заслужават своята платформа. " - пише, The Hero Lemon.

 

Нямам търпение ... Те знаят толкова много за света ... Очаквам с нетърпение такива прекрасни епизоди като: „Парите имат значение: как да управляваме милиони “, „ Нов дом: Замък или имение? “, „Престъпници в семейството: Вашата лична престъпна история “, „Поставяне на граници: насърчаване на хората да зачитат поверителността ви“, подиграва се Дженифър Кенеди.

 

Ироничното отношение на потребителите в Twitter беше изразено и в коментарите за новината за първия подкаст на Хари и Меган, който предстои да публикува Spotify. В повечето от тях хората изразяваха пълно безразличие към казаното от кралските наследници. / превод LifeOnline.bg

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза