Меню

Избрани новини

Пикантерии

Жената, отнела девствеността на принц Хари, проговори за сека с него (видео)

Както казва Хари, просто било „бърза езда“

 

Жената, с която принц Хари загуби девствеността си, проговори за връзката им. По-рано Хари разказа за първия си сексуален опит в своите мемоари. Сега първата му партньорка сподели спомена за случилото се с Mail Online.

 

Както той описва в нашумялата си книга Spare (Резервен), Хари е загубил девствеността си през юли 2001 г. Тази глава от творбата се превърна в една от най-обсъжданите.

 

Хари не посочи име, но спомена, че партньорката е „пораснала жена“.

 

Сега тя разказа как се случи всичко. Всъщност по това време Саша Уолпол е на 19 (сега е на 40, има две деца). 

 

Според Уолпол те се срещнали с Хари в Хайгроув, собственост на баща му, където тя работела като помощник. Интимното сближаване се случи по-късно - в заведение, където Саша празнува 19-ия си рожден ден. В мемоарите принцът твърди, че е бил на 17, но Уолпол казва, че е бил една година по-млад.

 

Според нея същата вечер те излезли от кръчмата да пушат, Хари я целунал и искрите между тях избухнали. 

 

 

"Всичко се случи в един миг. Беше искра от страст, защото не трябваше да го правим. Той не беше принц Хари за мен, просто приятел, но нещата излязоха извън контрол. И двамата бяхме пияни, а аз не Не знаех, че е бил девствен", казва Уолпол.

 

„Това нямаше да се случи, ако не бяхме пияни. Така или иначе не сме го планирали."

 

Саша дори описа с какво е бил облечен Хари тази вечер - розова риза, дънки и боксерки. Тя е съгласна с описанието, дадено от Хари в книгата - той нарича секса "бърза езда". 

 

Било е еднократно, след това те никога не са говорили дори по телефона.

 

„Бях ли разочарована, че той не се обади? Не. Така стояха нещата, нямаше да се срещаме, не трябваше да се обаждаме един на друг“, казва Уолпол.

 

В края на същата година тя започва да се среща с бъдещия си съпруг Иън. Сключват брак през 2016 г. и имат две дъщери. Сега Уолпоул се занимава със земеделие и сама управлява багер.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати