Меню

Избрани новини

Фен зона

Вселената на „Игра на тронове“ се разраства с още три сериала

Подготвят три предистории на култовата фентъзи сага

 

Вселената на Игра на тронове ще се разрасне с още три поредици, в допълнение към проекта „Домът на дракона“, планиран за 2022 година, съобщи The Hollywood Reporter.

 

Първото разклонение на „Игра на тронове“, „Девет пътешествия“, ще разкаже историята на морските приключения на Корлис Веларион. Този герой ще се появи и в „Домът на дракона“, така че сюжетите ще се преплитат. 

 

В първоизточника на писателя Джордж Р. Р. Мартин героят е представен вече в напреднала възраст, предполага се, че поредицата ще разказва за младостта му. Шоурънър на проекта ще бъде създателят на поредицата "Рим" Бруно Хелър.

 

В момента втория спин-оф има работно заглавие „Десет хиляди кораба“ (10,000 Ships). Главният герой на сериала ще бъде кралицата на Ройнар Нимерия, която, след като е победена в Ройнар-Валерианската война, повежда изселването на своите хора на юг от Вестерос.

 

Третият проект е озаглавен „Кратала на бълхите“ (Flea Bottom). В него сюжетът ще се развие в квартала на бедните наричан Кратала на бълхите в Кралски черог. Подробности около него не са разкрити засега, но героите от оригиналната поредица Джендри Баратеон и Сър Давос Държаливия са декларирани сред героите.

 

Отбелязва се, че и трите проекта са в процес на разработване. Все още не се знае какво точно от това ще бъде излъчено.

 

 

 


LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати