Меню

Избрани новини

Клюкарник

Вдовицата на Фатик Адриана Тюркмен се стопи от нерви (снимка)

Безпаричието мъчи жената на подземния бос

 

Вдовицата на митичния мафиотски бос Филип Найденов-Фатик е отслабнала до неузнаваемост. Адриана Тюркмен не само е болезнено слаба, но и има доста измъчен вид, а според източници от светския елит бизнесдамата изпитва сериозни финансови затруднения, пише Intrigi.bg.

 

Изданието публикува нейна актуална снимка, на която Тюркмен е с дълбоки сенки под очите, а лицето й изглежда измъчено и „хлътнало“ от слабост. На фотоса вдовицата е заедно с дъщеря си, с която в момента са заедно в Истанбул. Дори Ади, която тренира усърдно и пази жестоки диети, изглежда по-сочна от майка си.

 

Според запознати, фамилията изпитва сериозни финансови затруднения. След разстрела на Фатик, Адриана разпродаде голяма част от наследството, за да оправи борчовете му към силовите групи.

 

Известно време Тюркмен се опитваше да движи наследствения бизнес, но в крайна сметка разпродаде и него. Интересното е, че в момента Адриана, която очевидно не може да се оправя с парите, работи като финансов консултант на свободна практика. Малката й дъщеря Ади пък се изявява като брокер на недвижими имоти, докато голямата – Александра, продължава да живее в Ню Йорк, където работи като хостеса.

 

В светските среди се говори, че на трите дами им става все по-трудно да поддържат изискванията си за висок стандарт и това видимо се е отразило на външния вид на вдовицата.

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (1)

Спасимир Имаш хотел'е бутик в Японският
10.02.2024 14:47 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза