Меню

Избрани новини

Пикантерии

Подземен бос или министър? Руди Гела се изживява като Главния! (снимки)

Не Първа класа, а Първокласник!

 

Спортният министър Радостин Василев (37) подражава на представителите на ъндърграунда от зората на демокрацията не само чрез цветущия прякор, който гордо носи, но и с външния си вид.

 

Оказва се, че гардеробът на Руди Гела е подбран досущ като този на легендарния Георги Илиев – Главния.

 

Наблюдателни читатели на LifeOnline.bg, които са врели и кипели в тези бурни години, констатираха осезателните напъни на плевенския плейбой да прилича (поне на външност) на Жоро Илиев.

 

Емблематичните бели костюми с ретро кройка, зализана с две шепи стилизант назад коса, аналогичен модел и цвят обувки, приличат на нелеп опит за имитация, която е достойна за някое от шоутата на Маги Халваджиян.

 

Няма как да пропуснем обаче пожълтелия и захабен цвят на министерския тоалет, което ни навежда на мисълта за пране на икономична програма на ниска температура със смесени тъкани и цветове.

 

Изборът на черна риза не ни учудва, най-вероятно така се прикрива захабеното около врата и рядкото пране.

 

Жоро Илиев и репликата му от Алиекспрес

Ако трябва да сме честни стайлингът повече напомня за дискотечен Разпутин облякъл изтърбушен дюшек вместо костюм, именно до такъв вид е докарал и министерството, което Руди Гела е сложен да съсипва.

 

Но откъде да знае как се прави новоизлюпеният управник, който допреди няколко месеца не излизаше от чалгарийниците на родния си град, и бе запознат основно с номерата на танцьорките, имената на чалга песните и щракаше с пръсти под ритмите на поредния мазен чалга кючек?!

 

Озадачаващо е силното желание на Руди да имитира външния вид на Жоро Илиев!

 

Роденият през 1985 г. Радостин е бил в първи клас когато Главния вече си е спечелил уважението на хиляди и успешно е управлявал футболен клуб и приходи за милиони.

  

За голямо негово съжаление, Руди Гела продължава да е в първи клас по много параграфи…

 

Георги Илиев - Главния

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (2)

ГРИША ГАНЧЕВ СЛОЖИХ ГО ЗА МИНИСТЪР ,НО ТОЙ ВЕЧЕ СЕ ОКЪКА.ГОЛЯМ НЕСРЕТНИК ИЗЛЕЗЕ.ЯЗЪК ЗА БАРУТЯ.ВИКАМ СИ НАШЕ МОНЧЕ ОТ ПЛЕЕН ДА ГИ Е,АМА ЦЪРВУЛЪТ СИ Е ЦЪРВУЛИ ВОНИ ОТ СТОРГОЗИЯ ДО ГАРА ИСКЪР.МИСЛЕХ ,ЧЕ НАЙ-ПОСЛЕ ЩЕ МОГА ДА ПРОДАВАМ КИБАПИ И КИФТЕТА КРАЙ ЕЗЕРОТО АЗРИАНА,ВСЕ ЕДНО СЪМ СИ НА РОДЕНЕЦ ДО СЕЛО БЪЛГАРСКИ ИЗВОР,НО НЕ БИ.,ИСЛЕХ КИТНИ ПОМАКИНИ С ШАЛВАРИ-ЦВЕТНИ ДА ТУРНА ЗА ПРОДАВАЧКИ,ДА ЦЪКАТ ШОПИТЕ И СЕ БАРАТ ПО Т А Ш А Ц И Т Е,НО НЯМА ДА СТАНЕ ДАЛАВЕРАТА.ЯЗЪК ЗА БАРУТЯ.
02.06.2022 18:34 / Отговор
Мани Мани Пълен клошар с претенция... комплексар... тънкопишко... да не говорим за преждевременната еякулация
03.06.2022 19:06 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Какви светски новини искате да четете през 2023 година?

 

Покажи резултати