Меню

Избрани новини

Клюкарник

Триумф на простотията! Трите глави на ламята се псуват една друга!

Обиди се леят от Фейсбук профилите на сестрите

 

Отношенията на най-известните тризначки у нас - Вяра, Надежда и Любов, придобили популярност покрай участието си преди години в риалити формата "Биг Брадър", днес са направо нетърпими.

Потресаващият обрат в отношенията им изуми всички тъй като до преди две години трите сестри бяха неотлъчно една до друга и се подкрепяха в щастие и беда.

Сега обаче в социалната мрежа, където най-често се случват скандалните словесни атаки се разрази истинска битка с обиди коя, от коя по-цветущи.

"Помаче" – така тризначката Надежда нарича своята 1-годишна племенница. "Помаците ще представят помачето в Рим... Моля се на Господ за тях - каква агресия са", продължава несвързаните си коментари за почивката на сестра си Любов и семейството й в Италия Надежда.

Не е ясно кого от двамата Хоуп Станчева (както вече се нарича Надежда, б.а.) визира като българо-мохамеданин - сестра си или мъжът й, имайки предвид, че самата тя счита себе си за осиновена и нечистокръвна тризначка, пише Блиц.

"Гадни проститутки от "Люлин"... Дошли тук, в Лондон, да ме тормозят! Ще ви побъркам долни вещици!!! Този път ще ги изгоря живи и никой няма да ме съди…", продължава с ругатните в социалната мрежа Надежда, а думите й са насочени към майка и дъщеря от България, които й предложили подслон в Лондон, но впоследствие й искали голяма сума за наем.

Сагата с тризначките прилича досущ на сапунен сериал от индия, но от най-абсурдните. Докато Вяра и Надежда все още живеят в църква и спят на земята, сестра им Любов се радва на охолство заедно с мъжа си и 1-годишната си дъщеря.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати