Меню

Избрани новини

Клюкарник

Докато Вяра и Надежда мизерстват, тризначката Любов си живее охолно и щастливо с мъжа си! (снимки)

Двете сестри обвиниха третата, че се опитвала да ги пробутва на мъже за пари

Охолно и щастливо си живее тризначката Любов в Англия, докато сестрите й мизерстват и просят пари за обратен билет до България. Лав Станчева, както се самопрекръсти блондинката, дори е взела при себе си майка си Люба.

Наскоро семейството на Любов отбеляза първата годинка на дъщеричката си Виктория.

На празника присъстваха и двете баби на момиченцето, както и близки и приятели на младите родители, но не и двете й сестри, с които до скоро бяха неразделни. Именно на празника на Вики тризначката си позволи да се покаже публично с бащата на детето си, писа „Галерия“.

Любов си живее щастливо далече от свадите с двете си сестри Вяра и Надежда

Изданието показа снимка на въпросния мъж още преди година и половина. По непотвърдена информация той се казва Мартин и е българин. Според запознати двамата с Любов поели разходите на бабите, като им платили билетите от София до Лондон. Майката на тризначките обаче щяла да остане за по-дълго и да си търси работа там.

Идеята била на Любов, която се притеснявала, че Вяра и Надежда ще я тормозят психически. Двете сестри наскоро се върнаха в България и бързо успяха да вдигнат пушилка около семейството си.

„Тя не ни е истинска майка. Викаме й лелята, защото подозираме, че не ни е родила тя. Няма нито една снимка, на която да е бременна с нас. Има ни едва като 6-месечни бебета“, заявиха пред Мартин Карбовски сестрите на Любов. Надежда дори има подозрения, че не са еднояйчни тризначки и тя е на по-голяма възраст от сестрите си.

Вяра и Надежда публично обвиниха майка си, че се е опитвала да ги продаде и неведнъж ги убеждавала да станат компаньонки в Англия. Именно заради тези техни обвинения Любов решила да изтегли майка си в Лондон, за да не я ядосват другите й дъщери.

Пред Карбовски двете сестри не пощадиха и приятеля на Любов. По думите им той им изхарчил всички спестявания и неведнъж им посягал. Злоупотребявал и с наркотиците, а сестра им си затваряла очите.

Тризначките заминават на гурбет в Англия няколко години след като сестра им Любов спечели голямата награда в „Биг Брадър 3“ от 200 000 лева. Парите бързо свършват и в Лондон започват като чистачки. Неведнъж богати мъже им предлагат да заработват като компаньонки, но те отказвали. Скарват се с Любов, когато тя се запознава с бащата на детето си преди 2 години.

Към днешна дата сестра им демонстрира добър стандарт на живот – с мъжа си често си позволяват почивки в Испания, живеят в луксозно обзаведена квартира, а дъщеричката им винаги е облечена кокетно. Вяра и Надежда пък два месеца живеели в църква и в крайна сметка се обръщат към Карбовски с молба да им купи самолетни билети за България. Връщат се на родна земя без пукнат лев, припомня HotArena.bg.


LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати