Меню

Избрани новини

Клюкарник

Три месеца по-късно - Мариана Попова се обяснява с Първанова и Вида Пиронкова (видео)

Тя определи критиките на двете дами като несъстоятелни

 

Мариана Попова  (44) е известна с лютия си нрав и още по-лютия си език, затова и мнозина се зачудиха как досега запази мълчание относно критиките към спектакъла „Виновни“, където тя и Веселин Плачков са единствените участници.

 

С видеообръщение в социалните мрежи тя най-сетне сложи точка на клюките и слуховете около спектакъла и интереса към него.

 

"Реших, че е крайно време да ви разкажа за премиерата на „Виновни“ и по-скоро да отговоря подобаващо на госпожа Антония Първанова и Вида Пиронкова. Всъщност, това са двете дами, които са нахлули в „Сълза и смях“, поискали са от нашите организатори официални покани, закупили са билети, влезли са в залата и според много мои колеги и приятели – Мария Илиева, Данчо Караджов, Катето Евро, Марги Хранова са си тръгнали на първата сцена. Това означава, че въпросната госпожа дори не е гледала представлението", обяснява се Попова.

 

 

После продължава с категоричен тон: "Никой никога не е излизал от залата освен тези две дами, които може би са били в неадекватно състояние. Омръзна ми да чета, че видиш ли ние сме се провалили, представлението е много неприятно, няма такова нещо".

 

Освен въпросните две дами, Попова нареди и няколко неприятни за нея медии и призова:

 

„Обръщам се към всички сериозни журналисти в България и потърсете горе споменатите имена и чуйте тяхното мнение. Човек, който не е гледал представление няма как да знае дали е хубаво или не, а „Виновни“ е много хубаво представление.“.

 

 

Друг, наскоро засегнат от множество критики на публиката – режисьорът на филма „Ботев“ Максим Генчев подкрепи Попова и не само той, а и множеството й приятели, пише vihrogon.bg.

 

"На Вида ако обърнеш внимание по-лошо става:! Мисля, че хората те познават. Изобщо не си заслужава коментар. Само напред и нагоре с вдигната глава. Пример си", подкрепи я той.

 

Припомнете си, че бившият депутат от НДСВ Антония Първанова изказа впечатленията си от спектакъла на Мариана Попова и Веселин Плачков. Софийската премиера на постановката "Виновни" с режисьор актьора Христо Мутафчиев и по текст на самия Плачков беше в края на октомври в Театър "Сълза и смях". 

 

"Как да се изразя по-възпитано?! Премиерното представление, на което станах свидетел тази вечер, на сцената на Нов драматичен театър "Сълза и смях", бе падение - липса на талант, нарцисизъм и комплекси. Да, ВИНОВНИ са: режисьор и актьори, но и всички ние сме ВИНОВНИ, затова че допуснахме в театър със 130-годишна история да е възможно поставянето на подобна долнопробна бутафория. Културата ни стана много съблечена, направо гола", изля възмущението си във Фейсбук Антония Първанова.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 Коментари (3)

:S :D
20.01.2023 17:53 / Отговор
Габи Колкото и да е известен някой, той не трябва да забравя, че доброто възпитание и поведение не са излишни. Мариана демонстрира, че това не е за нея. Жалко, че и Плачков започна да се държи като жена си.
21.01.2023 09:00 / Отговор
Габи Колкото и да е известен някой, той не трябва да забравя, че доброто възпитание и поведение не са излишни. Мариана демонстрира, че това не е за нея. Жалко, че и Плачков започна да се държи като жена си.
21.01.2023 09:01 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза