Меню

Избрани новини

Риалити

Тази вечер е развръзката в "Женени от пръв поглед"

Кои от трите двойки ще останат семейни и кои ще продължат напред живота си отново сами, това ще разберем в 22:00 часа по Нова тв

Революционното документално риалити „Женени от пръв поглед“ е към края на своя втори сезон.

Три двойки са напът да вземат важното решение дали браковете им ще продължат да съществуват, или ще изберат да се разведат.

Ивана и Мерал минаха през много и различни емоционални състояния. Те са най-младата двойка от трите и любопитното при тях е, че 31-годишният Мерал е мюсюлманин. 

Ивана пък е млада, 23-годишна певица, която иска да се развива в попрището, което си е избрала, наред с желанието да е щастливо омъжена с деца.

След като се люшкаха между романтични изненади и конфликти породени от ревност, тази вечер те трябва да обявят своето решение - остават ли двойка или не.

Таня и Светозар са най-зрялата двойка в предаването. Таня е на 52 години, а Светозар на 56. Те стартираха отношенията си с романтичен меден месец в Йордания, където като че ли се влюбиха един в друг.

Постепенно обаче битовите реалии след завръщането им ги завладяха и от позитивизма и надеждата с които се хвърлиха в това житейско приключение, те достигнаха до тежък период, изпълнен с взаимни обвинения. Дали ще останат заедно, за да посрещнат старините си спокойно и с любов, ще разберем довечера.

Връзката на третата двойка - Юлия и Михаил се намира в ранна фаза, но между двамата има неизказани проблеми. Продавачката от София и масажистът от Пловдив привидно са обикновени хора, но оказа се имат своите странности. За 36-годишната Юлия вече е назрял моментът за семейство и деца, но нейната летва с претенции към бъдещият й житейски партньор е вдигната високо и тя все още очаква за нея да дойде "принцът на бял кон". А 41-годишният Михаил е добронамерен и склонен на компромиси тип, който се занимава с музика в свободното си време и харесва своята неочаквана избраница, но трудно се преборва с нейният вроден негативизъм и отрицание.

 

Ще продължат ли съвместния си път двойките в социалния експеримент, не пропускайте да гледате развръзката във финалният епизод – тази вечер от 22:00 ч. по NOVA.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати