Меню

Избрани новини

Риалити

Нокаути 2: Кой отпада и кой продължава напред към концертите на живо в "Гласът на България"

Актрисата Яна Огнянова и фокусничката Деница бяха нокаутирани и напуснаха шоуто завинаги

„Нокаутите“ в "Гласът на България" са най-новият етап в шоуто, който за първи път през Сезон 2019 поставя на изпитание участниците и техните треньори.

В два поредни епизода на сцената на „Гласът на България“ са разположени три съдбоносни червени столове, като всеки един от участниците ще се бори да седне на един от тях, за да продължи напред в шоуто. Веднага след изпълнението на поредния талант треньорът ще трябва да реши на кой стол да седне участникът от неговия тим.

Стол №1 е за най-добре представилия се, а стол №3 е опасната зона, от която се отпада лесно. Веднъж заел мястото си, талантът може да бъде изместен от следващия по ред певец, ако той се окаже по-добър. Тримата изпълнители, заели трите стола и след последното, седмо изпълнение, ще бъдат финалисти. Нокаутите са последният етап, в който менторите взимат финалното решение кой да продължи напред.

Във втората вечер на "Нокаутите" дойде време и за Отборите на Камелия и Графа.

Първи на сцената на певческото шоу се представиха участниците от Отбора на Камелия.

Георги Пеев на 25 години от Бургас изпя песента "Whatever it takes", като първи изпълнител в "Нокаутите" той седна на стол номер 1.

Актрисата Яна Огнянова избра да се представи с песента на Лейди Гага и Брадли Купър - "Shallow" и Камелия избра тя да седне на стол номер 2.

Таксиметровият шофьор Тодор Симеонов, на 22 години от гр. Сандански избра зоната си на комфорт и се представи със сръбското парче "Zapisanu je u Vremenu"

 

Емоционалното решение на Камелия беше Тошко да седне на стол номер 1 и така Яна се премести на опасния стол номер 3. 

Мария Величкова, на 29 години от Ловеч избра "Steamy Windows" на Тина Търнър. След възпламеняващото си изпълнение, Мария автоматично зае стол номер 1, което пък означава, че Яна напуска шоуто.

Северина Нейкова, на 24 години от София избра да покаже своите възможности с парчето на Дуа Липа и Калвин Харис "One Kiss". Въпреки приятното си излъчване и хубав глас, тя също напусна шоуто.

Най-емблематичният тембър в предаването -  Тино Хаджиев на 22 години от Варна, избра Депеш Мод за своето представяне, с титаничното парче "Personal Jesus"

 

Естествено, той побърка публика и жури с горещото си изпълнение и Камелия го настани на стол номер 3 и Георги си тръгна завинаги от шоуто.

Фокусничката Деница Петрова на 18 години от София, избра емоционалната песен на Jessie Ware "Say you love me" и въпреки красивото й и талантливо изпълнение, Камелия нямаше как да прогони, който и да е от заелите вече трите стола чудесни артисти. За съжаление Деница си тръгна, последвайки съдбата на гаджето си - Калоян Николов от Отбора на Михаела по пътя към дома.

Така Мария, Тодор и Тино от Отбора на Камелия продължават напред към Концертите на живо.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни.

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза