Меню

Избрани новини

Риалити

Изненадващи решения и вълнуващи обрати във втората вечер на Нокаутите

Едни от най-младите участнички в "Гласът на България" Марта и Владилена от Отбора на Графа, напуснаха шоуто

Дойде време и певците от Отбора на Графа да покажат какво могат във втората вечер на Нокаутите.

„Нокаутите“ са най-новият етап в шоуто, който за първи път през Сезон 2019 поставя на изпитание участниците и техните треньори.

В два поредни епизода на сцената на „Гласът на България“ са разположени три съдбоносни червени столове, като всеки един от участниците ще се бори да седне на един от тях, за да продължи напред в шоуто. Веднага след изпълнението на поредния талант треньорът трябва да реши на кой стол да седне участникът от неговия тим.

Стол №1 е за най-добре представилия се, а стол №3 е опасната зона, от която се отпада лесно. Веднъж заел мястото си, талантът може да бъде изместен от следващия по ред певец, ако той се окаже по-добър. Тримата изпълнители, заели трите стола и след последното, седмо изпълнение, ще бъдат финалисти. Нокаутите са последният етап, в който менторите взимат финалното решение кой да продължи напред.

Първа на сцената излезе Моника Петрова на 18 години София. Тя спря избора си на парчето "The way you make me feel" на Краля на попа Майкъл Джексън. Моника се справи добре и автоматично зае стол номер 1.

Сергей Вардеварян, на 23 години от София се представи с парчето със силно рок звучене - "Man in the box", което той изпълни с много енергия и беше изпратен от Графа директно на стол номер 1.

Марта Цветкова, на 18 години от София, избра да изпее на сцената на нокаутите "We found love" на Риана. Графа реши тя да седне на горещия стол номер 3.

Галина Красимирова на 39 години от Сливен изпя "At Last" на Etta James. След разкошното й изпълнение Графа директно я изстреля към стол номер 1, което пък доведе до изгонването на боеца Марта.

Красивата девойка, която е с недъг, не можа да прескочи "Нокаутите" и не продължи напред към концертите на живо. 

Пета на сцената от Отбора на Графа излезе Владилена Тодорова на 17 години, от Силистра. Тя избра песента на Кристина Агилера "Fighter", с която разтресе сцената, макар че й направиха забележки от журито за леки вокални пропуски.

Графа реши, че мястото й не е на нито един от трите стола и тя напусна шоуто завинаги.

Ивана Муцкова направи нестандартен избор с френскоезичната песен "Bella" и впечатли треньорите със своята характерност и излъчване. Тя седна директно на стол номер 2, а Моника Петрова напусна шоуто.

Последният боец, който излезе на сцената на Нокаутите - стругарят Атанас Кателиев на 25 години, от Варна. Той се представи с парчето "Dance little sister" на Терънс Трент Д'арби.

Наско зарадва и развълнува с изпълнението си публика и жури и Графа реши той да заеме стол номер две, което директно изстреля Сергей у дома.

Така Галина, Атанас и Ивана от Отбора на Графа продължават към Концертите на живо.

Следващото предаване ще е на 25 май, по изключение в събота, от 20:00 часа. Промяната се налага заради Евроизборите в неделя.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни.

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Как оценявате нивото на българските сериали?

 

Покажи резултати