Меню

Избрани новини

Риалити

Защо една наложена актриса избира сцената на "Гласът на България"

Блондинката с мощен глас Яна Огнянова, която преодоля препятствието на вокалните двубои и продължи напред в шоуто

Яна Огнянова, от Отбора на Камелия в музикалното шоу "Гласът на България", успя да преодолее и предизвикателството на вокалните двубои и продължи напред във формата.

В музикалните дуели Яна се изправи срещу Василена Караманлиева, като за тях Камелия беше избрала парчето на Пинк - "Sober".

Въпреки че и двете се справиха страхотно, по-убедителна в изпълнението беше Яна и русата съдийка реши именно тя да продължи напред участието си в музикалното риалити.

36-годишната софиянка е актриса и участва в няколко спектакъла, като най-популярният от афиша е "Жената е странно животно", който играе вече 5-ти сезон в театър "Сълза и смях".

Огнянова е реализирана актриса, но това което я кара да се яви на сцената на "Гласът" е нуждата от нещо ново и от някакво предизвикателство към самата нея.

Иначе "виновници" тя да се озове там са неин колега и Орлин Павлов, които я убедили, че там е нейното място с този силен глас и вярно пеене.

Освен реализирана професионално и както виждаме и в хобито си - пеенето, Яна е семейна жена и майка на двама сина.

По-големият е на 8 години, учи в музикално училище и свири на флейта.

Малкият още посещава детска градина.

И двете й деца много се радват на успехите на майка си и всеки път се вълнуват при нейното появяване на сцената на "Гласът на България".

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза