Меню

Избрани новини

Риалити

Започват решаващите вокални двубои в "Гласът на България"

48 певци разделени в дуети се изправят едни срещу други за оставане в шоуто

Тази вечер са първите вокални двубои в "Гласът на България", в които 48 кандидати, нахъсани и ентусиазирани, влизат в решаваща битка в следващия етап на предаването.

В първи епизод от вокалните двубои шест дуета, избрани от треньорите, ще излязат на сцената, за да се борят за своето място в най-гледаното музикално шоу.

В периода на подготовка, участниците от Отбора на Камелия - Мария Величкова и Кирил Хаджиев се срещнаха със световноизвестният диригент и цигулар Андре Рийо, който им даде ценни съвети за представянето им в конкурентната среда.

Мария Величкова и Кирил Хаджиев - Тино

От днес, 14 април, всеки един от треньорите ще стартира вокалните двубои с по 12 участника, които ще раздели по двойки. Талантите ще получат подкрепата и съветите и на известни гост-треньори.

В битката за „глас на България“ се впускат Деси Слава, Мария Илиева, Стефан Вълдобрев и Орлин Павлов.

В началото на вокалните двубои Камелия, Михаела, Графа и Иван Лечев ще имат тежката задача да се разделят с половината си отбор.

Битката ще бъде изключително напрегната и за самите участници - тази година всеки от треньорите ще има право само на една-единствена кражба на изпълнител от друг отбор. 

Стефан Вълдобрев влиза в най-гледаното предаване като гост-треньор в отбора на Иван Лечев

Към отбора си Михаела Филева е поканила помощник и вдъхновител на таланти в лицето на своя колега и приятел Орлин Павлов

Един от най-добрите изпълнители в попфолк жанра - Деси Слава, ще се присъедини към отбора на Камелия.  

С намерение да помогне на Графа да спечели короната в Сезон 2019 в шоуто влиза и поп-певицата Мария Илиева, която ще бъде в ролята на гост-треньор в „Гласът на България“ за втори път.

Дали някой от треньорите ще се възползва от единствената позволена кражба на този етап в шоуто, за да направи успешен трансфер на участник от отбора на свой колега в журито?

Ще разберем в първи епизод от вокалните двубои в „Гласът на България“ в тази вечер, 14 април, от 20 часа, по bTV. 

 LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза