Меню

Избрани новини

Пикантерии

Разкрити са терзанията на Десподов спрямо жените! (видео)

Футболистът се пази от златотърсачките

 

Кирил Десподов се е оплакал, че не му върви в любовта и имал сериозни терзания спрямо жените, с които се среща.

 

Нападателят на Лудогорец се притеснявал, че постоянно се съмнява в причините, заради които момичетата са избрали да бъдат с него.

 

Футболната звезда изпадал в размисли дали половинките му склоняват да се срещат с него защото е мил, възпитан и красив или заради това, че е Кирил Десподов и това може да им донесе евентуални облаги.

 

Това разкри Кристина Патрашкова (59) в скорошно предаване „На Кафе“ където е панелист, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

 

Криси не спомена името на футболиста, но коментара й по темата за богатите мъже и жените в живота им: „аз имам познат, той е високо платен спортист, и той ми е споделял, че това наистина му е проблем …“ - ни навежда на мисълта, че този, който се притеснява, че всички жени са с него заради парите му, е именно Кирил Десподов.

 

Не е тайна, че журналистката  и националът са изключително близки от известно време, и често бяха засичани заедно по заведения,  двамата споделяха и общи снимки на маса.

 

Разбира се не може да става и дума за романс, а най-вероятно за приятелство, в което Патрашкова се е превърнала в душеприказчик на Десподов и му е помагала с житейски съвети. Тя е близка и с неговия брат Димитър, който също често се появява на снимки в нейния Инстаграм.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Kristina Patrashkova (@krisipatrashkova)

 

25 годишният Кирил Десподов е от футболистите, които спазват изключителна хигиена на връзките, а дискретността му е пословична сред жените.

 

Той е от малцината родни спортисти, които се пазят от златотърсачките като дявол от тамян и набляга основно на спортната си кариера.  

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (1)

Scedohock The three major phenotypes are hormone receptor HR; estrogen and or progesterone receptor positive and human epidermal growth factor receptor 2 HER2 negative, HR negative and HER2 negative so called triple negative, and HER2 positive with any receptor status buy cialis cheap
16.03.2023 20:23 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза