Меню

Избрани новини

Фен зона

Не издържа на хейта – Ваня напусна Фейсбук

С жена му остават само в Инстаграм

 

Бившият футболист Ваня Джаферович съобщи с емоционален пост, че напуска "Фейсбук".

Риалити звездата припомни, че се присъединил към социалната мрежа още със създаването й през 2007 година, когато рита в Стара Загора.

 

"Повече от 15 години ползвам тази платформа. В началото беше много забавно. Беше като едно малко село, но с много приятни хора. Тогава живеех в Стара Загора и си спомням, че бях единственият с профил от този град.

С годините, Facebook се превърна в най-популярната социална мрежа. Стотици, хиляди, милиони хора почнаха да я ползват, а селото стана една цяла планета. Лошото е, че само по брой профили стана така.

През последните месеци чета публикации на различни хора, приятелите ми, както и коментари под разни новини. Нещо, което най-често забелязвах е омраза и удовлетворение от нещастието на някой друг човек. Изпитват удоволствие, когато някой страда.

Другото нещо беше лицемерието, което като цяло си върви ръка за ръка с първото. Едното се храни от другото. За да оправдаеш тази омраза, трябва да си лицемерен.. най-вече към себе си.

Facebook стана бойно поле, където буквите са куршуми, а думите бомби. Поради тази причина, реших това да бъде последната ми публикация тук. Нямам нужда от негативни мисли и нови войни. Една ми е достатъчна за цял живот…", написа Джаферович, който често си спомня за войната в Босна и Херцеговина, която преживява като младеж.

 

Победителят от „Сървайвър“ и половинката му поддържат успешни профили и в Инстаграм, така че ще продължат да бъдат видими в социалните мрежи, пише HotNews.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати