Меню

Избрани новини

Риалити

Наградата от „България търси талант“ събира разделените родители на гениалния Калоян

Семейството имало финансови затруднения

 

Паричната награда от „България търси талант“ може да събере родителите на гениалния 10-годишен математик Калоян Гешев.

 

Момчето спечели безапелационно телевизионното шоу, след като демонстрира уникални математически способности в скоростната калкулация.

 

Бащата на Калоян е изключително горд с голямото постижение на детето си и победата в предаването може да помогне за събирането на семейството. Калоян е отглеждан от майка си Румяна, която през годините изпитва сериозни трудности с осигуряването на средства.

 

Този проблем поне временно ще бъде разрешен с наградата от 50 000 лева. От своя страна таткото вече прави опити да се помири с майката и в бъдеще по-често да е до сина си.

 

В миналото Румяна е изпитвала затруднения с намирането нa работата, а бащата също не е имал възможност да помага кой знае колко. Майка и син живеят в столичния квартал „Младост 4“.

 

Калоян има интерес към автомобилите и често разпитва за числата - коя кола колко струва, колко километра вдига, колко бензин харчи. За бащата се говори, че е особняк сред съкварталците, но въпреки това не се е чувало да е създавал проблеми.

 

Румяна планира да заведе Калоян на почивката това лято. Малкият обича морето, а веднага след победата си пожела да отиде на екскурзия, в Испания например.

 

В студиото на „Преди обед“ те още споделиха, че не са обмисляли как ще ползват парите, но със сигурност ще инвестират в образованието на Калоян и участия в международни състезания.

 

Подобни надпревари в чужбина се организират в Германия, Швейцария, Япония и т.н.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (1)

Мириям Гешевс Такива лъжи като вашите се заплащат немога да повярвам как може да си измисляте толкова големи фантазии бащата на Калоян Гешев и майката му са заедно вече 13 години и не са се разделяли дори и за ден финансовото им състояние е доста добро бащата на Калоян е електротехник и взима доста добра заплата тъйче майка му няма смисъл да работи. А вие сега за тези жалки измислени лъжи ще си платите
09.06.2021 15:59 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати