Меню

Избрани новини

Риалити

Свет Радославов от "България търси талант" не е очаквал да се класира директно на финала

Той преодолява тежко заболяване и се завръща на сцената с оригиналния си талант

32-годишния цигулар Свет Радославов, който съчетава класическото изкуство на цигулката с впечатляваща хореография и бийтбокс, накара миналата неделя водещите  Сашо Кадиев и Даниел Петканов да натиснат третия златен бутон в „България търси талант“ по bTV.

Цигуларят признава, че не е очаквал да се класира директно на финала на шоуто, но се е надявал хората да реагират на енергията, която влага в изпълнението си.

Свет Радославов има драматична съдба. Заминал за САЩ на крахката възраст от 11 години, той се е потопил в американския начин на живот – слушал е и изпълнявал предимно хип-хоп музика, но българските ритми винаги са го привличали. В гимназията започва да се занимава с продуценство, а дядо му му изпраща касетки с народни мотиви, които той успява да интегрира в творчеството си. Резултатът е, че то става по-богато и интересно. Смята, че тези комбинации са му помогнали в развитието като цигулар, танцьор и артист. И въпреки че е прекарал толкова време далеч от родината, той използва  всеки удобен момент да се връща при любимата си баба, да се развива в сферата на българската музика и да показва таланта си пред сънародниците.

Той преминава през изключително сериозна операция от тумор на мозъка, след което успешно се възстановява. благодарение на здравословния начин на живот.

След оздравяването си той впечатляващо се завръща на голямата сцена.

Участвал е в много шоу-програми по света, а сега е в "България търси талант", с надеждата да спечели голямата награда от 50 000 лева.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК. 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати