Меню

Избрани новини

Риалити

"България търси талант" поднесе истинска емоция в празничната вечер

Травестит от Варна с мега фалшиво пеене и "златен бутон" за уникална малка певица от София белязаха втори епизод на шоуто

Във втората вечер на 6-ти сезон на телевизионния риалити формат "България търси талант", имаше и изненади, и фрийкове, и истински таланти.

Зрителите видяха и чуха невиждани и нечувани номера, магии, песни, танци, змии, папагали и сапунени мехурчета...

Първи на сцената излезе танцьорът Антонио Папазов на 22 год, от Пловдив, който показа невероятна хармония в движенията, страст, емоция и нечовешка гъвкавост.

За красивото му съчетание между аеробика и танц той получи 4 пъти "Да" от журито - Любен Дилов - син, Катето Евро, Ицо Хазарта и Славена Вътова.

Истински "пушеци, пушеци" се виеха на сцената от устните на шоколадовия Яксел Фриас от Доминиканска република. С изключително майсторство и вещина той правеше кръгчета и други форми от дим с устата си, което беше адски впечатляващо. 

Малката сръчна умница от София - 10-годишната Ива Кузманова скри шапките на журито, като нареди за отрицателно време 4 кубчета на Рубик. 

За да придаде и комичност на номера си, малката хитруша даде по едно кубче и на членовете на журито, като ги прикани те да наредят поне по едно, докато тя се справи с четирите.

Бързината и похватността на момиченцето й донесе възхищението на публика и съдии и тя получи 4 пъти "Да" за своето постижение.

Мартин Алексиев на 14 год, от София - Малкият Индиана Джоунс, както го анонсираше баща му, показа екзотични номера с папагалите Рижко и Мъри, питони, кобри, тарантула и черен скорпион. Най-очарователният му номер беше накрая, когато налапа главата на едната боа в смъртоносна целувка. Баща му - Мирослав Алексиев е стар познайник на формата, той вече се е явявал два пъти, като единият път и с жена си. Цялото семейство са циркови артисти.

Транссексуалната Стамена на 23 години от гр. Варна, реши, че трябва да запознае цяла България с невероятно фалшивото си пеене и меко казано странна визия. Денем - студентът Станко Станков, а нощем Драг кралицата Стамена той поднесе "китка" песни от различни жанрове от Джон Ленън до Преслава и категорично отказа съдиите от себе си, като 3-ма от тях бяха натиснали Х-овете още в самото начало на изпълнението му.

Впечатляващ бе талантът на 44-годишният скулптор и художник Марин Вардолов от Червен бряг, който вае дървени скулптури с резачка, в рамките на няколко минути. И съответно получи 4 "Да" от журито. 

Австралиецът д-р Бъбъл на 37 г. и румънката Милкшейк на 31 год., се представиха със своята "Лаборатория за мехурчета" и направиха истинско приказно шоу със сапунени мехури, което беше нещо наистина позитивно и различно. И дуото получи съвсем резонно 4 "Да".

Млада лекарка от София, на 27 години, събра погледите на зрителите с невероятно кръшните бейли денс, които демонстрира на сцената. Д-р Боряна Димитрова, заинтригува дори леденият Ицо Хазарта, който в този момент се сети, че няма личен лекар и е време да се запише при такъв. С изпълнението си, младата докторка построи здрав мост между медицината и ориенталските танци.

Неприятен вкус в устата остави млад самоук рапър, с прозвището Ник Николов- Никежи, практикуващ християнски- психарски рап... Чутовно и трудно за коментиране, със заслужени четири "Не". 

Настроението на журито и вярата им в хомо сапиенс върна сладураната от София Валериа Войкова, на 12 години, която извиси глас с песен на белгийско-канадската поп певица Лара Фабиан. И получи четири "Да" от журито за прекрасния си глас. Емоционалната Катерина Евро дори натисна "златния бутон" за таланта на момиченцето.

А последният участник за вечерта шотландецът Стиви Стар на 56 години, скри топките в буквалния смисъл. Той гълташе номерирани монети, които после връщаше в шепата си, пи веро, гълта ел. крушка, билярдна топка, балон и пирон. Всичко успяваше да "върне" без странични ефекти, и получи 4 заслужени "Да", заради невероятното си умение да поглъща предмети и след това да ги връща невредими... А имаше човекът и чувство за хумор.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кои са най-дразнещите водещи в ефира според вас?

Трябва ли да има обновяване на телевизионните лица?

 

Покажи резултати