Меню

Избрани новини

Риалити

Огромна панда, мъж навиващ тиган на руло и най-бързия кючекчия на сцената на "България търси талант"

8-годишната Адриана от Варна показа, че волята и таланта могат да победят болестта

Много талант, но и не малко сбъркани типове имаше на сцената на "България търси талант" в последната неделя от месец септември в ефира на bTV.

Сцените на подобни шоу-програми винаги привличат като магнит и всякакви хора с ментални проблеми, но Слава Богу, дават поле за изява и на истински талантливи личности, които да демонстрират своите способности.

Журито състоящо се от Любен Дилов - син, Катето Евро, Ицо Хазарта и Славена Вътова, строго, но справедливо въздаде своите оценки, всекиму според заслуженото.

Вечерта на поредния епизод на предаването стартира с:

1. Огромна панда, която танцуваше. Тя остана неразбрана и получи 3 "Не" и едно "Да", което дойде от Славена, заради това че танцува с пандата на сцената.

2. Юлия Коларова, 40-годишна кукловодка от София. Тя мина към следващия етап с 4 "да" от журито, заради умението си да говори с кукли. Дамата се оказа креативна и бързо реагираща, тъй като освен заучените фрази за етюда си с куклата г-жа Фрау, успяваше да импроизира и да влиза в спонтанен диалог с журито.

3. Виталие Рошка, на 41 год., от Букурещ, Румъния, който подмяташе като балон огромно гюле, кривеше винкел с устата си и заби огромен пирон с длан, счупи 5 бетонови блокчета с ръка, лежа върху огромни пирони, докато жена му - блондинка, облечена в латексова полицейска униформа, го дънеше с огромен чук по корема. Румънецът тежка категория, който нагъна и тиган на фуния, получи четири пъти "Да" и то след като полюля на плещите си двете дами от журито и собствената си жена.

4. Капоейра група "Кордао Джи Оуро", София, смесена група от деца и възрастни, които направиха много красива демонстрация на танцувалното бойно изкуство Капоейра. Те получиха 4 "Да" от журито и продължиха към следващия етап от шоуто.

5. Божидар Мартинов, на 40 години, от Краводер, Врачанско подлуди публика и жури с бесния цигански кючек, който друсна пред публиката.  Не стига целия ужас, ами човекът дори се съблече почти гол на сцената, като остана само по гащи с преметнат върху тях кючекчийски шал с пайетки и извади на показ добре отгледан космат корем. Красота, изящество и стил! Съответно получи 2 "да" и 2 "не" от съдиите. На въпроса на единият от водещите Сашо Кадиев "Ти драг куин ли си?", Божидар смирено отговори "Аз съм сервитьор, бе".

Кое от предаванията в новия телевизионен сезон ще следите?

6. Адриана Хаджитенева, на 8 години, пластика и акробатика, от Варна. Момиченцето е диагностицирано с детски артрит на 3-годишна възраст, но с много воля, сила и желание, синеочката продължава да тренира всеки ден и да мечтае за голямата сцена. Тя получи 4 пъти "Да" от журито, които я аплодираха с много вълнение и респект, за невероятната й флексибилност.

7. Славена Адамова, на 34 години, от село Паталеница, Пазарджишко, прави фигури и дрехи от балони. Концепцията с която се представи на сцената на шоуто, разигравайки приказката за момата и ламята, й осигури 4 пъти "Да" и тя продължи напред.

8. Валентин Николов, "поет", на 45 години, от Горна Оряховица, който със съпорта на Катето Евро и Любен Дилов-син, представи своята поезия и своя прочит на "Ромео и Жулиета". Тежък случай (от 5-те случая на Фройд), който получи 1 "да" и 3 "не". 

9. Група Red Tigger от Пловдив, разбиха сцената на "България търси талант" със здрави жици и хард рок и получиха 4 "Да". Мечтата на тийнейджърската банда е да възродят метъла през 21 век.

10. Две млади танцьорки под заглавието "Meet TheTeam" разиграха нещо от типа на, както правилно се изрази Ицо Хазарта - сюжет на немски филм за възрастни. Уменията, сценичното им облекло и разиграният етюд бяха повече от пошли и нелепи и съвсем резонно момичетата бяха прогонени от сцената с 4 пъти "Не".

11. Възрастна женица на име Матеа се опита да пресъздаде комичен етюд на сцената на шоуто с нелеп и зле заучен текст. Градусът на тъпотията на номера й и докара 4 пъти "Не" от журиращите.

12. Красивият край на състезателната вечер дойде от Петър Байков на 21 години, от София. Петър е студент по актьорско майсторство в НАТФИЗ. Той получи съвсем заслужено 4 пъти "Да" от съдиите, заради таланта си да дублира филми с между 15 и 18 гласа сам. За своята демонстрация в шоуто той дублира "Красавицата и звяра" от 2017 год. и искрено възхити 4-мата от журиращия панел, публиката и водещите.

Със сигурност и зрителите пред малкия екран са настръхнали от чутото.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати