Меню

Избрани новини

Риалити

Златен бутон в "България търси талант" за млад симпатяга преодолял драматично заболяване

За жалост има и такива като 60-годишната псевдокомедиантка Мая Цекова от Бобошево, чието въображение за сценичен хумор се изчерпва с ваденето на памперс измежду чатала...

Нова поредна доза талантливост, естествено и безпардонна некадърност, получиха зрителите на bTV, в рамките на шоуто "България търси талант" на 6 октомври.

Първа на сцената се появи 22 -годишната Пламена и кучето й Джаки, които представиха номер на Момиче с куче, имащ за цел да покаже схватливостта на дресираното четириного. Милата картинка получи одобрението на съдиите.

Последва ги 30-годишният полицай Мариян Димитров от Пловдив, който вдига дъмбели по 135 кг. Талантът му беше излъчен на видеозапис, поради невъзможността да бъде демонстриран на сцената. Номерът му е да влачи автобус, опасан с ремъци през тялото и да вдигне 4 девойки качени на стойка за щанги. Заради мощната си сила пловдивския Херкулес получи 4 пъти "да" от журито.

Странно, но издръжливо 32-годишно типче "без кости" от Испания - Мойсес Угидос от Тенерифе обгаря корема си с факли, гълта огън, блъска лицето си в натрошени стъкла, докато Катето Евро покетрена отгоре, балансираше върху гърба му. Стряскащо, леко предизвикващо отвращение представление, но все пак доказващо дълбоките вътрешни и физически сили на хомо сапиенс донесе на испанеца 4 "да", най-малкото от любопитство, какво ли ще направи със себе си следващия път.

Три 8-годишни сладкишчета "Рио Бейби Таун", от София, превзеха сцената с атрактивното за възрастта си изпълнение на хип-хоп танци. Журито много ги хареса и им даде 4 пъти "Да".

Група "Устни хармоники" от Шумен (9-41 г.), получиха 4 пъти да за музикалните си интерпретации. 

Гъвкавите и артистични младежи от Танцов тийм "Меджик Денс Крю" (11-19 год.), от Габрово, преминаха напред с 4 пъти "Да" от съдиите. Те впечатлиха дори скептичният Ицо Хазарта, който се размечта, че би танцувал с тях. Тук се получи духовито-саркастичен диалог между него и Катето Евро. Тя се опита да го контрира с "Не си ли малко старичък за това?", той без да се замисли даже й отвърна "Странното е откъде идва този въпрос!"... :)))

Неприятната лелко-баба Мая Цекова, на 60 години, от Бобошево, създаде гадникаво чувство у зрителите с нелепия си и гротескен хумор. Старата, скандална и колебливо смешна импровизаторка пя, свири с пръсти, скимтя, пръхтя, прави се, че пърди и накрая извади памперс измежду чатала си. След тази сценична повърня само Катето Евро изпадна в див телешки възторг от дебилния и дебелашки хумор на старата псевдокомедиантка, която все пак получи две "Да" от Евро и Дилов-син, и две изпълнени с отвращение "Не"-та от младите представители на журито Ицо Хазарта и Славена Вътова, с което беше и прогонена от сцената.

Възхищението на публиката предизвика Мажоретен състав "Мистерия" (13-20 год.), от Пазарджик с ръководител Виргиния Нешева. След вълнуващия си танц съчетаващ художествена и естетична гимнастика, акробатика и цирково изкуство, те спечелиха сърцата на съдиите и продължиха безапелационно напред с 4 пъти "Да".

Интересенно и леко нестандартно, но не и с ефект "Уау" бе представянето на 30-годишният микробиолог Явор Денчев, от София. Мисията му е да популяризира науката сред децата и учениците и да им демонстрира забавната й страна. Той се представи със своята авторска анимация, в която прави опити с оцветен сух лед и азот. Съдиите останаха доволни и вкупом дадоха по едно "Да" на химика.

Доза гротеска получиха зрителите и от 70-годишният Веселин Савов - Весо шоу от София. Той се представи за менталист, който разгадава намислени и написани на лист числа по мисловен път, но всъщност успя да демонстрира ментални увреждания.

Талантливи, стилни и успокояващи след баба Мая и дядо Весо бяха акапелна група "Спектрум". Младите хора във възрастовия диапазон 26-36 год. попяха акапелно, придружено с кротка, стилна активност по сцената, което беше добро. Кротко си получиха и 4 "Да" от журиращите.

Вечерта завърши позитивно. 33-годишният цигулар Свет Радославов, от София, но живущ в Америка, се представи със своя музикален номер, а именно да танцува, докато свири на цигулка. 

Свет е отраснал в Америка, където преди много години емигрират с майка му и брат му.  През 2012 година се явява на "Америка търси талант" с номера си - да свири с цигулката си и да танцува същевременно.  През 2016-та младежът преживява тежко заболяване и е опериран от тумор в мозъка. След операцията успява да се възстанови и днес е жив и здрав. И не само това, явява се на сцените на шоу-програми и предавания из целия свят и навсякъде е приет еуфорично от зрителите. Заради позитивното му излъчване, заради вярата му в живота и заради силата му да не се предава, дори и след преживения здравословен ужас, както и заради таланта му, журито и водещите Сашо Кадиев и Даниел Петканов натиснаха Златния бутон, което му осигури директно явяване на финал.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати