Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Цигуларят Svet от „България търси талант“ изнася виртуозни спектакли пред ценители по Черноморието (видео)

През 2012 той покори "Америка търси талант"

 

Екстравагантният цигулар Свет Радославов, който плени сърцата на зрителите в „България търси талант“, е една от най-популярните атракции в тузарските клубове по Черноморието, научи репортер на LifeOnline.bg.

 

Миналата седмица емигрантът в САЩ ознаменува с присъствието си парти по случай деня на Варна, а след това изнесе бутиков концерт в Слънчев бряг.

 

Световни хитове, любими естрадни шлагери и емблематични български народни песни, изпълнени с електронна цигулка, влизат в репертоара на атрактивния красавец.

 

Свидетелите на неговите изпълнения остават винаги изумени от виртуозността, с която Светлин Радославов ги държи в напрежение, докато е на сцената.

 

Двучасовият гиг включва музика от всички краища на света. Най-аплодирани обаче са авторските му интерпретации по българския фолклор, в това число „Излел е Дельо Хайдутин“, „Девойко мари хубава“ и „Зайди Зайди, ясно слънце“.През последната година Svet се носи на крилете на любовта, а тези дни отбеляза годишнина от зараждането й с колежката си Таня Тингарова. Двамата са двойка освен в живота и на сцената и определено се допълват по перфектен начин в своите изпълнения.

 

Кой е Светлин Радославов? Свет, както е артистичния му псевдоним е определян от критиците като музикална и интернет сензация. И ако често подобен род суперлативи са изкуствени и преувеличени, то в неговия случай са самата истина.

 

Българинът, живее над 20 години в Америка и буквално взривява социалните мрежи със своите модернистични изпълнения на цигулка.

 

Звездата му изгрява в шоуто „Америка търси талант“, след като легендарния Хауърд Стърн го определя като „най-добрия цигулар, който е виждал“.

 

През 2016г. той разплака стотици хиляди българи по целия свят, със своето изпълнение на националния химн. Ето защо това е и логичната кулминация на неговите концерти у дома в България.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати