Меню

Избрани новини

Клюкарник

Война в дублажа – Милица Гладнишка скочи на младия си колега Петър Байков!

Актрисата обиди колегата си омаловажавайки постиженията му и наричайки го новобранец

 

Милица Гладнишка (44) се прояви в негативна светлина и поведе война срещу свой колега в дублажа на чужди филми на български.

 

Пухкавата и вечно усмихната сладурана си позволи да нападне младия си колега Петър Байков (22), който нашумя с таланта си в дублажа на филми, сериали и реклами на български и английски.

 

Младежът изгря на сцената на България търси талант именно с умението да преправя гласа си в поне десет различи варианта и така сам да озвучава едновременно безброй роли и образи от екрана.

 

Дали Милица е загубила ангажименти в тази сфера, заради мултифункционалността на Байков не е ясно, но в социалните мрежи Гладнишка успя да засегне младока, определяйки работата му като „глупости“, и наричайки го с подигравателното Зайко Байков.

 

 

“Скъпи приятели, споделям с вас по какъв начин реагират някои популярни актьори на таланта на младите. Вие какво мислите за тази реакция?”, написа младият актьор в профила си, споделяйки със своите последователи поста на Гладнишка.

 

Реакцията на последователите му не закъсняха и ето какво написаха те:

 

Снежана Попова:  „Казала Лицисицата когато видяла, колко е високо гроздето? И коя е Милица Гладнишка? Гладна кокошка, която търси популярност..... Жалка...“

 

Йорданка Христова: „Как не те е срам, Милица! Имаш си свои води, стой си в тях!!!!“

 

„Респект към таланта , който имаш.Развивай го и продължавай смело! Коментатори от зли намерения няма да липсват, но това е признак на тяхното безсилие , а на теб на безспорно предимство!“, пък окуражава Иван Ванков.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (1)

Кристиян Милица Гладнишка трябва да помогне на Петър, а не да го обижда или да му се подиграва! Освен, че всички хора обичат Петър, всички актьори могат да го подкрепят! И тя трябва да подкрепя него!
19.11.2020 19:44 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Как оценявате нивото на българските сериали?

 

Покажи резултати