Меню

Избрани новини

Клюкарник

Монах блъскал Дони по главата с дървени пениси, за да забременее Нети

Преди години двойката Дони и Нети били в Бутан, където участвали в ритуал за плодородие

Актрисата и певица Антоанета Добрева - Нети е доволна от изминалата година, в контекста на това, че тя и семейството й са живи и здрави и че всичко, което е била запланувала за 2018-та година е на плюс, както се изрази самата тя в предаването "На кафе" по Нова тв, видя репортер на LifeOnline.bg.

Предстои й нов проект с мъжът й - още днес ще започнат записите на ново дуетно парче, идеята, за което се е зародила тези дни. Нети призна, че подобно нещо не се е случвало още от раждането на дъщеря им.

Към днешна дата щерката Лилия вече е на 7 години, учи в Музикално училище и свири на виолончело.

По повод възпитателните тактики, артистката разкри, че за да се насочи едно дете към дадено занимание, трябва и малко родителски натиск.

Близо 11 години двойката правеше опити да се сдобият с рожба, но уви, това не им се отдаваше по една или друга причина. 

През 2010 година двамата, заедно с двойка техни приятели, заминават на екскурзия в Бутан, където случайно попадат на ритуал за плодородие в местен манастир.

Поканени да се присъединят към свещенодействието, те с любопитство приемат, без да подозират на какво ще бъдат подложени.

Монахът взел три фалоса, изработени съответно от дърво, слонова кост и камък и започнал да налага Дони по главата с тях. След което е написал на листче, че ще имат син.

Явно блъскането с пениси по главата е помогнало, тъй като скоро след това Нети забременява. Е, не им се ражда момче, но поне по отношение на забременяването пророчеството хваща дикишКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кои са най-дразнещите водещи в ефира според вас?

Трябва ли да има обновяване на телевизионните лица?

 

Покажи резултати