Меню

Избрани новини

Пикантерии

Министър Наско разделен с жена си!

Парашутистът в министерството на културата е женен за германка

 

Скандално нашумелият министър на културата Атанас Атанасов се прочу с клипче от прозореца на кабинета си.

 

Макар и да отрича, че употребява наркотици, във видеото той определено не изглежда в адекватно състояние.

Кметът на родното му село се опита да го защити с думите: "Наско е прекрасно момче. Още не сме виждали съпругата му Яна, разбрах, че се оженил съвсем скоро, но се надявам да я доведе да я видим всички. Дядото на Атанас почина преди шест години, щеше да е много горд с него, но баба му Петра е тук, на 83 години е жената и в момента е в Банкя на санаториум. И тя много се радва."Това каза кметът на село Татарево -  Петко Петков, който добре познава новия министър на културата Атанас Атанасов, цитиран от HotArena.


Наско и германката Яна се познават от доста време, но предложението за брак дошло малко преди той да стане министър. В момента Яна е в Лондон, където работи и още не е ясно дали ще пренесе в София при мъжа си. Засега младото семейство няма планове за деца.


Бабата и дядото на Атанас са били преподаватели в началното училище в селото, което днес не е действащо. Баща му е хирург, а майка му икономист.

 

31 годишния Атанасов е роден в Хасково, учил актьорско майсторство в САЩ, работил в Германия, в момента се установил със съпругата си във Великобритания. Предложението да стане министър на културата му дошло като "гръм от ясно небе“.

 

За мнозина обаче той не е за този пост и с нищо няма да подобри положението на културата у нас.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кой е вашият фаворит за победа в "Капките"

 

Покажи резултати