Меню

Избрани новини

Звездите

Какво е последното желание на принцеса Даяна и защо не е било предопределено да се сбъдне?!

Снахите в кралското семейство ли са причината за охладнелите им отношения?!

 

Приживе принцеса Даяна многократно е казвала, че наистина се надява на мир и приятелство между синовете й Уилям и Хари. Уви, нейното заветно желание не беше предопределено да се сбъдне: откакто преди няколко години Хари се ожени за Меган братята са в състояние на студена война, пише британският таблоид Express.

Предстоящото пристигане на Хари в Обединеното кралство по повод годишнината на неговия спортен турнир „Инвиктус“, провокира нови слухове за възможно събиране на любимите синове на Даяна.

В крайна сметка в момента Уилям и съпругата му Кейт преживяват трудни времена и очевидно големият брат и жена му се нуждаят от подкрепа.

Според кралски експерти приживе Даяна се е опитвала да поддържа топла атмосфера в отношенията си с децата си. Тя искаше Уилям и Хари да бъдат приятели и като деца, и като възрастни. Въпреки това, след решението на Хари да се откаже от кралските си правомощия, отношенията му с Уилям забележимо охладняват. Но този процес започна още с избора му на съпруга.

 

 

Последвалите публични разкрития на Хари и съпругата му американската атриса Меган Маркъл, само влошиха напълно ситуацията - вземете например скандалното интервю с Опра Уинфри. Не е изненадващо, че Уилям сега е изключително враждебен към по-малкия си брат, още повече след биографичната му книга "Резерва за короната".

В интервю за The Sun кралският коментатор Чарлз Рей отбеляза:

"Някога те бяха много близки. Точно поради тази причина сега е толкова тъжно, че са далеч един от друг. В крайна сметка Даяна винаги е искала момчетата да бъдат възможно най-близки, срещу целия свят, но , разбира се, това не се случва сега."

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати