Меню

Избрани новини

Пикантерии

“Голям шлем” в креватната гимнастика - Отварачката го е завоювала два пъти!

Мария днес е примерна съпруга, но как е било преди?

 

Мара Отварачката може да се похвали, че е завоювала титлата „Голям шлем“, но не в тениса, а в леглото, пише „Уикенд“.

 

С това отличие увенчават шампионките, успели да правят секс с баща и син – точно както миньончето на фолка. Тя даже е успяла да преспи с цели две двойки баща и син.

 

Първите са пловдивските милионери Арабаджиеви. Заралийката първо минала през леглото на сина Владо, който дълги години бе сред най-желаните ергени на местна почва, мълви се упорито в чалга средите.

 

 

Наследникът на богатата пловдивска фамилия – Ветко и Маринела Арабаджиеви, имаше бурна връзка с Отварачката. Според запознати любовта е била толкова бурна, че младежът се бръкнал за няколко клипа на певицата.

 

Тя обаче се омъжи за първия си съпруг Димитър Андонов и Владо я смени с друга сексбомба. Според клюкарите, преди да мине под олтара с благоевградския бизнесмен, Мария е имала и няколко бурни нощи с бащата на Владо – Вълчо или както обича да му казват, Ветко.

 

Арабаджиев - старши успя да преспи 2-3 пъти с Мария, като тя снима доста клипове в хотела им и получи щедро спонсорство и от бащата. Не знам дали синът знае, че са баджанаци с татко му“ – коментираха пред изданието колежки на Отварачката.

 

 

Не е задължително сексът с роднините да е едновременно, може и един след друг, пак завоюваш титлата „Голям шлем“, както при Мария.

 

Второто семейство, минало през леглото на фолк дивата, е Боби и Ники Михайлови.

 

„Мария е изневерила на съпруга си Димитър Андонов с Ники Михайлов, когато вратарят вече афишираше връзката си с Алисия. Именно тази изневяра е довела до раздялата на Митко и Мария. Последните й няколко парчета са посветени не на мъжа й, а на футболиста“ – заявиха преди 10-на години хора от обкръжението им.

 

 

Ники и Мария са имали доста кратка афера, едва няколко месеца. Малко след това миньончето на фолка започнала да ухажва Боби Михайлов, бащата на Николай, понеже разбрала, че той е по-перспективен и финансово успешен.

 

„Двамата се срещаха в дискретен малък ресторант в Пловдив, където имаше и зали, които можеш да наемеш. Боби и Мария често се затваряли се в една стая с часове, едва ли му е пеела на уше, ясно е какво са правили. Около година се срещаха периодично така, а през това време изпълнителката си имаше и други гаджета, а Перуката никога не се е разделял с жена си Мария Петрова. Мария е много шлайфана в приласкаването на богати мъже, знае как да върти по няколко едновременно. Не знам с кой акъл Мирослав я взе за съпруга“ – коментираха пред „Уикенд” запознати с богатото минало на Отварачката, която днес се е вживяла в ролята си на примерна съпруга.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУКПопитай Елза