Меню

Избрани новини

Клюкарник

Три пъти за късмет! Мара Отварачката се омъжи тайно?

Избраника й я гледа като писано яйце

 

Чалга шпагата Мария (39) май се е омъжила тайно за любовника си Мирослав. Певицата промени фамилията си в Инстаграм и вече се представя като Мария Соколова.

 

Любимият на Отварачката се казва Мирослав Руменов Соколов, а не Мерджанов, каквато бе първоначалната информация и се занимава с лихварство. Мъжемелачката от Стара Загора е взела фамилията на настоящия си мъж, съобщава столичен вестник.

 

На всичко отгоре я е изписала с главни букви. Бащиното име на певачката е Мария Панайотова Кирова, но тя обича да си променя фамилията след всяка венчавка. Още преди месец и половина, изпълнителката успя да склони мачото да й предложи официален брак.

 

 

Припомняме, че това е трети брак за Марчето, която първо се омъжи за бизнесмена Димитър Андонов, който е бащата на дъщеря й Марая. Благоевградският бизнесмен и пайнерката си казаха „да” преди 15 години. Бракът им изкара 5 лета, а клюката гласи, че Мария го зарязала в момента, в който той имал финансови проблеми.

 

През 2015 г. силиконовата певица отново премина през гражданското и в църквата, но този път под ръка с депутатския син Християн Гущеров, който сега е задомен с племейтката Светлана Василева, вече Гущерова. Бракът на Отварачката и любимият й „Мечо”, както тя обичаше да го нарича, трая само 2 години. Столичните клюкари шушукат, че причината за развода е нежеланието на заралийката да роди дете на милионерския наследник.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза