Меню

Избрани новини

Клюкарник

Ариа даде интервю за стрелбата, в което нищо не каза! (видео)

Какво се опита да скрие плеймейтката?

 

Бившата плеймейтка и настояща чалга певица Ариа се появи в студиото на „На фокус“, където не можа да задоволи любопитството нито на Лора Крумова, нито на зрителите относно случилото се във фаталната нощ, когато приятелят й футболистът Георги Йомов бе част от престрелка между две групи.

 

„Нито съм била на събитието, нито имам представа какво се е случило", продължава да твърди Мария Цветкова, както е истинското име на бившата жена на Динко Динев.


„Просто отидох да взема автомобила на Георги от брат му. Трябваше да пътувам с тази кола на участие в Русе и го бях помолила да я остави на конкретното място”, обясни присъствието си  на мястото на инцидента изпълнителката и побърза да се извини на феновете си в Русе, които е разочаровала защото не отишла да си мята опашката както само тя умее.

 

Тя допълни, че се "оправяла" за клубната изява в дома си и от там отишла да вземе колата за да ходи да работи. От кадрите разпространени от местопрестъплението обаче се вижда, че певицата не изглажда да се е приготвила за работа.

 

Тя не е в типичния си сценичен вид, няма го дълбокото деколте, високи токчета и силен грим…

 

В интервюто си Ариа твърди, че не се е чувала с любимия защото нямала телефон, разследващите й взели чантата и тя нямала връзка със света с часове. Но от същите кадри на репортерите се вижда, как тя крачи нервно из бензиностанцията и говори от червен телефон.

 

Ария отишла да прибере колата на Йомов

Припомнете си, че на 16 май на бензиностанция на Околовръстното в София, при престрелка бяха ранени двама души. Стана ясно че в случая е замесено името на футболиста на ЦСКА София Георги Йомов-гадже на изпълнителката. Първоначално той отрече да е бил на мястото, но после дори се оказа арестуван. Тази седмица в съда стана ясно, че баща му е стрелял по групата, с която е станало спречкването и после избягал.

 

„В първия момент слязох и видях, че има полиция. Моят приятел не е бил там, когато отидох. Взеха ми документите, казаха ми нищо да не пипам. Стоях и чаках да бъда разпитана за нещо, на което не съм присъствала", опита се да обясни случилото се Ариа.

 

Тя се оплака, че преживяла ужасна нощ, защото нямала никаква информация какво се случва. Чакала с часове пред бензиностанцията да я разпитат и никой нищо не й казвал.

 

"Аз нямам представа, какво е излезнало... явно вие сте много информирана", отговори на Лора певицата, която по-късно пък заяви "Колкото знаете вие, толкова знам и аз...", пред водещата.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от ARIA Official Instagram (@aria_official__)

Снахата се опита да защити и честта на фамилията, като според нея семейството на Георги Йомов е изключително спокойно. „С него сме заедно от година и половина. Приятелят ми е кротък. Баща му също е изключително възпитан”, въртеше очи пред Лора Крумова.

 

Певицата не можа да каже едно цяло изречение, без да се запъва и повторяше като робот едно и също изречение-че няма нищо общо със случая.

 

Тъй като Ариа твърдеше, че не знае никакви подробности за случилото се, водещата се опита да ѝ обясни, че не може да живее година и половина с някого и след подобен инцидент да не са го обсъдили, но певицата се беше запънала като плеймейтка на милионер и твърдеше, че гаджето ѝ не желаел да говори за случката.

 

Така не стана ясно нито на Лора Крумова, нито на уважаемия зрител, защо всъщност Ариа е отишла да говори в национална медия след като не знае нищо и престрелката не е свързана с нея, по нейни думи.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (1)

Mангау Аман от мангали
24.05.2022 10:19 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза