Меню

Избрани новини

Клюкарник

Георги Христов плюе по „Гласът“, но участва в новогодишния им концерт…

Въобще не е лицемерие: обяви "Гласът на България" за ниво цирконий, но се качи на сцената му

 

Естрададжията Георги Христов плюе от години по формата, но накрая от bTV го поканиха в новогодишния им концерт, а той прие.

Лицемерие по две показа Георги Христов в новогодишната вечер на "Гласът на България" приемайки да се качи на сцената, която така усърдно оплюваше от удобния си диван вкъщи.

Прочутият с пиперливия си изказ певец, който основно напомня за себе си чрез хапливи постове във Фейсбук, се оказа гвоздеят на празничния концерт на музикалния формат, бележещ 10 години в родния ефир.

Участието на Христов в концерта не би било странно и не на място, ако нямахме предвид факта, че той често хейти предаването в социалната мрежа.

Тази година например се изходи към него с коментара: "Гласът на България е ниво цирконий! Брилянтът е скъп! Равносилно да изляза и да изнеса концерт на пълен плейбек! Разбираемо, да буфосинхронирам! Не бих си позволил! Няма ценители на скъпоценности! Добавям! Не бих!!!".

В същото време от "Гласът" го ласкаят така в анонса си: "Неговият глас е едновременно нежен и могъщ, а песните му са били саундтрак на най-съкровените мигове на милиони българи. Той е извънземната сила на българската музика".

Въпреки острите му критики и видима антипатия, от bTV намериха начин да укротят опърничавия, канейки го да се включи в празничната им програма. Така Жоро се превърна в нещо като гвоздей на последното шоу за годината на "Гласът на България".

Изпълнителят на "Черно и бяло" представи две песни от репертоара си и въпреки камерната публика, се опитваше да подава микрофона към гостите, за да пеят с него. Но откъде да знае, то шоуто така или иначе беше с овации на запис и трудно можеше да има контакт с хората в залата, който да си проличи по време на излъчването по телевизията.

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 



Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати