Меню

Избрани новини

Клюкарник

Емрах си извади патлака на Слънчев бряг (снимка)

Малкият син на Тони Стораро за пореден път посрами известната фамилия.

 

Издънките на Емрах Стораро се множат с всеки изминал ден и карат родителите му да се червят пред хората, че са отгледали такъв келеш. 

Този път скандалният младеж прекали с простотията по родното Черноморие, след като извади и размаха истински пистолет и се похвали в социалните мрежи с геройството си.

Очевидно Емрах Стораро се изживява на американски рапър и забравяйки, че е чалгар се фука с оръжието си. С кратко видео в личния Инстаграм на изпълнителя той и приятелят му споделят как зареждат пистолетите си, а по-късно публикува и снимка, на която са в нощно заведение, а пистолетът е на масата. 

Това далеч не е единственото провинение на наследника на фамилия Стораро. Той постоянно гази закона, карайки скъпи коли с превишена скорост. И последното му хулиганство, запечатано в Инстаграм, го доказва, тъй като километражът на скъпата му кола показва 250 км/ч. 

Това е голям срам и позор за Тони Стораро и той всячески опитва да вразуми сина си. Настоявайки той да бъде по-разумен и да наблегне на истински важните и ценни неща в живота. Уви, явно все още не е успял.

 

Четете LifeOnline.bg където ви е удобно Telegram , Instagram , FacebookКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза