Меню

Избрани новини

Пикантерии

Забъркаха Емрах Стораро в сводническа схема!

Новата му изгора заработвала в бардак в Германия?

 

Част от организирана престъпна група за трафик на хора бил по-малкият син на певеца Тони Стораро – Емрах, твърдят източници на Show.bg от службите. Според тях в момента тече разследване около бардак в Германия, от който младият изпълнител взимал процент.

 

Схемата била добре прикрита. Емрах (19) получавал редовни покани за участия във въпросния клуб в Берлин откъдето си получава процента, под формата на хонорари.

 

Именно там работела и новата му приятелка, която се подвизава с псевдонима Мариа Бела.

Припомнете си, че преди две седмици стана ясно, жената предлага услуги в сайт за компаньонки, от който става ясно какви услуги извършва и на каква цена според времетраенето.

 

За ръководител на престъпната група е смятан Алберто Бриганте – Чакалов, който държи бара в Берлин. Бърза справка в социалния му профил показва, че редовно рекламира участията на Емрах във въпросното заведение. Точно там Емрах се запознава и с новата си изгора, която бързо зае мястото на Теди Александрова в сърцето му.

 

Според изданието Алберто Бриганте притежава и сайт за компаньонки, а проверка открила сред близо 300-те ескорт дами в сайта – именно това на Мариа Бела.

 

В светските среди вече се шушука как ли ще реагира консервативният баща на Емрах Стораро, когато разбере, че го е разделил с по-възрастната Теди Александрова, за да го прати в обятията на обиграна компаньонка от германски бардак.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза