Меню

Избрани новини

Звездите

След смъртта на Карас Гърция потъна в скръб (видео)

Снимка: Facebook/ ToniStoraro

Родните фолк величия Глория и Стораро ронят сълзи

 

Смъртта на певеца Василис Карас, който неочаквано почина на Бъдни вечер на 70 години, потопи в скръб гръцкият и българският поп-фолк.

От родните фолк величия Глория бе сред първите, които се сбогуваха с гърка в Инстаграм, като го нарече "легенда". Дълга жалейка публикува и Тони Стораро, който бе не само колега, но и близък приятел на Карас.

"Почивай в Мир - Учителю! Мъката е неописуема. Ти беше човека, който ме вдъхнови да направя своите първи стъпки в Музиката, този на когото подражавах, от когото се научих на толкова много Музика! Ти беше всичко за мен във Музиката!


 

Ще останеш завинаги във моето сърце и ще бъдеш винаги част от моята Музика! Знам, че си на по-добро място! Радвам се, че си бяхме близки приятели и си ми бил като Баща от когото съм възприемал най-ценните си съвети! Благодаря ти за всичко, което ми даде! Оставаш за винаги в сърцето ми, винаги ще те Обичам! Ще продължаваш да си моето вдъхновение - ЗАВИНАГИ!"

Един от най-обичаните и емблематични гръцки гласове се бореше дълги години с рак. Последните си часове той прекара в болница заради усложнения от коронавирус.

Неведнъж е препълвал най голямата зала в България с почитателите си, а при един от последните си концерти у нас Карас сподели, че много обича да идва в България, където има много приятели.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза