Меню

Избрани новини

Пикантерии

Сякаш е 2 февруари - Емрах се провикна: Азис, Меди и Галин са п***расти!

Певецът нарежда колегите си в нова социалка, после се оправда с хак

 

Изглежда, че в чалгата се е зародила някаква голяма вражда, за която все още не сме много наясно, но Емрах Стораро безпощадно захапа колегите си Азис, Меди и Галин.

Братчето на Фики здраво е яхнал метлата в новата нашумяла социална мрежа Threads, където бълва като картечница скандални статуси.

„Azis,, medi I galin sa pederasi”, написа по-малкият син на Тони Стораро. А феновете на чалга певците направо го попиляха с обиди в коментарите си на скандалното му изказване.

Почитателка побърза да предупреди младия изпълнител, че Галин също използва приложението и най-вероятно ще го види, но безстрашният мачо й отвърна: „Oplashi me”.

Изказването на Емрах вбесило Азис и той се обадил на баща му Тони, за да го уведоми, че отказва участието си в юбилейния концерт, който главата на клана Стораро подготвя за 9 май догодина в Арена София.

Явно досега бащата на Емрах е държал контрол над „изявите“ на малкия си син в социалките, защото Емрахчо обясни, че тъй като родителите му нямат Threads, той ще бъде "истинския си аз", защото те няма да виждат какво става.

Изглежда прохождащия певец се ядоса на това, че момичета качваха чатовете си с него, с цел реклама, като на това бе посветен и първият му пост в платформата, в който отбелязва, че най-обичал на негов гръб да си правят реклама.

Мнозина го информираха, че ще пишат на баща му, за да му докладват какви ги върши синковеца му - "И да пишете, и да не пишете на наще - файда няма", отсече обаче Емрах.

Покрай писанията му профилът на младия фолкаджия в новата мрежа се превърна във виртуален турски сериал. След скандалните си публикации, Емрах  излезе с абсурдно извинение.

В което казва, че профилът му е хакнат и правят всичко възможно уж, за да му го върнат. Изпълнителят качи клип в новата мрежа, в който се вижда как чете извинението си от телефон.

А дали наистина профилът му е хакнат и някой друг е пускал публикации вместо него…. Мнозина се съмняват.

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза