Меню

Разцъкай

Дворецът в Гряаз! Как живеят Алла Пугачова, Максим Галкин и техните деца (галерия)


Имението на звездното семейство се оценява на десетки милиони долари

Певицата Алла Пугачова и комикът Максим Галкин изключително рядко говорят за личния си живот пред руските, а и чуждите медии. Особено след появата на близнаците Лиза и Хари в семейството им. Въпреки това, както обяснява Галкин, в някакъв момент той осъзнал, че слуховете и предположенията няма как да бъдат избегнати, затова решава да проговори за живота на семейството си.

Снимачни екипи са били няколко пъти на територията на имението в село Гряаз, близо до Москва, но звездното семейство, което живее там се ограничава само до даването на интервюта. 

Затова пък в социалните мрежи Максим щедро споделя видеоклипове и снимки, от които можете да получите впечатление за луксозната къща, която прилича на дворец, както и за вътрешното й оформление.

Според медиите, общата площ на къщата е 2,3 хиляди квадратни метра. Строителството, според непотвърдена информация е струвало 10 милиона долара. Къщата е на 6 етажа, а точният брой спални, както се шегуват журналистите, не знае и самата Пугачова.

Имението разполага с всичко необходимо за комфортен живот - басейн, фитнес, кино зала, асансьор, сауна, билярдна зала и зала за пушачи, библиотека.

За своите пищни партита семейството си е направило голяма зала за прием на много гости и отделно крило със стаи за тяхното настаняван. Двореца си има подземен паркинг, в който звездното семейство държи внушителен автопарк. На територията му има още зимна градина, детска площадка и дори малък амфитеатър. За персонала са построени отделни къщи.

Алла ПугачоваКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати