Меню

Избрани новини

Фен зона

Даяна Ханджийска от "Скъпи наследници" за първи път стъпала в Гърция това лято

Младата актриса предпочита българското Черноморие, но решила да пробва и плажовете на южната ни съседка

Младата актриса с име на принцеса Даяна Ханджийска, позната на зрителите от сериала "Скъпи наследници", това лято е почивала в Гърция.

За 4-те дни, в които е била в южната ни съседка с гаджето си, й харесало, но не толкова, че да загърби и българското море.

За август чаровната, 25-годишна актриса е планирала да събира тен на Слънчев бряг.

С гаджето й - баскеболистът Кристиян, който е студент последна година във Флорида, САЩ са се запознали преди година и половина, но поради факта, че той се връща в Щатите веднага след запознанството им за цели 9 месеца, дефакто връзката им датира от малко по-малко от година.

 

 

Даяна се замисля дали да не сподели тази последна година от престоя му в Щатите и да отиде и тя зад Океана, а защо не и да си уплътни времето с някоя специализация там.

А Америка никак не й е чужда, тя е изкарала 3 студентски бригади там.

Чаровната актриса, кръстена на принцеса Даяна, твърди, че би искала да има семейство и деца с Кристиян, но трябва да го почака малко да порасне, тъй като е с 3 години по-малък от нея.

Любопитното е, че самият Кристиян Ставрев - Кико е потомствен спортист. 

Майка му Иванка и баща му Спас са баскетболисти. които след това стават треньори. Преди три години Кико печели щатска титла със своя "Екър Колидж"


 LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза