Меню

Избрани новини

Клюкарник

Тайната страст на Лилия Маравиля

Актрисата от Варна си пада много по една неотменна част от външния ни вид, коя е тя...

Лилия Маравиля, винаги е елегантна и част от тази нейна елегантност се дължи на избора й на обувки.

Тайната страст на актрисата са именно обувките, които тя често се изкушава да си купува, а поняко дори й се налага да стиска зъби, за да не влезе и да си купи чифт сандалки или боти, които дефакто не са й нужни.

Тази година чаровната дама навърши половинвековен юбилей, но тя определено е от жените, на които годините не им личат, а младежкото излъчване и усмивка красят чаровното й лице.

Въпреки страстта си към обувките, г-жа Маравиля е наясно, че за лятото на човек не му трябва нищо повече от чифт джапанки.

По отношение на вечната тема за токчетата, признава, че предвид служебните й ангажименти няма възможност всеки ден да е на токчета, но когато дадено събитие го изисква обува по-елегантни обувки.

"Ако работех в офис пред компютъра, може би всеки ден щях да се качвам на обувки с високи токове, но на мен са ми нужни удобни обувки, с които да трамбовам от сутрин до вечер", откровеничи актрисата, която е омъжена за италианец, откъдето идва и странната й фамилия.

От брака си с Лука Маравиля, тя има дъщеря Паола, която тази година беше абитуриентка, а наесен ще кандидатства в НАТФИЗ.

На 23 юли на сцената на Театър 199, Лилия с дружките й от златния клас на Азарян - Касиел Ноа Ашер, Стефка Янорова и Краси Кузманова, можем да гледаме в един от най-скъпите на сърцето й спектакли – „Театър, любов моя“.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.
Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза