Меню

Избрани новини

Клюкарник

Бос на ВИС-2 стана дядо посмъртно! Дъщерята на Васил Илиев роди момиченце

В момента наследницата на мафиота живее в родния Кюстендил и върти ресторант

Втора внучка се е родила на покойния бос на ВИС Васил Илиев.

Единствената му дъщеря Ивона наскоро станала майка на още едно момиченце, а бащата е дългогодишният ѝ приятел, с когото живеят на семейни начала.

Раждането ѝ почти съвпаднало с това на нейната леля Мариана – сестра на убитите Васил и Георги Илиеви, която пък се сдоби с две близначета.

Сега двете дами си помагали взаимно за отглеждането на бебетата, но Ивона определено била по-смела, защото вече завела пеленачето на море.

Най-щастлива била майката на застреляните ъндърграунд величия. Леля Венка се радвала, че Господ бил щедър към нея, че след като погребала двамата си синове, ѝ дал смисъл в живота, дарявайки я с толкова много внуци и правнуци.

Тя също помагала както може, въпреки че вече я мъчели старчески болести, но редовно оставала в дома на младата майка Ивона да наглежда бебето, защото тя била заета с бизнеса си.

Всъщност дъщерята на покойния бос Васил Илиев е почти толкова митична фигура, колкото самият той. 23 години след убийството на шефа на ВИС Ивона все още е извън светлината на прожекторите и единствената ѝ светска поява досега бе на състезание по борба в памет на братята Илиеви, което тя организира и раздаде награди на млади надежди на спорта.

В момента наследницата на ъндърграунд боса, която завърши туризъм в престижен университет в Швейцария, живее отново в родния на фамилията Кюстендил и се занимава с менажиране на ресторант. В бизнеса ѝ помагала и нейната леля Мариана, с която са съдружнички и по документи.

С останала част от роднините си обаче не поддържала никакъв контакт. За да бъде солидарна със сестрата на Васил и баба си Венка, обърнала гръб на Мая Илиева и нейните три деца.

Откакто вдовицата на Жоро Илиев заграбила наследството и оставила свекърва си да мизерства с малка инвалидна пенсия, Ивона не искала да я вижда даже на снимка.

Заради татко си и чичо си преглъщала егото си и винаги присъствала на техните помени. Тя се грижела и за денонощната охрана на гробовете им, като преди време освободила нощните пазачи, но крадци веднага посегнали на кръстовете и се опитали да демонтират лъва от постамента.

Източник ПИККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати