Меню

Избрани новини

Музика

Борис Илиев покани Прея в “Нямам време”

Песента на Борис Илиев е по текст и с участието на очарователната Прея

 

Една песен се заражда през зимата на 2021 г., а в пролетното начало на 2022 г. вече има своята блестяща премиера. „Нямам време“ и Борис Илиев за пореден път доказват, че когато се събере талантлив екип, магията на музиката започва да действа.

 

„Нямам време“ среща в dream team Иван Йорданов – Чери (музика, аранжимент, идея за текст), очарователната Прея (текст и вокал), режисьорът с елегантен почерк  Добромир Николов и самият Борис Илиев, който дава финалния, ключов щрих на проекта.

 

„Щастлив съм, че успях да реализирам тази песен и то точно с този екип- споделя Борис- От пет години се познаваме с Чери и постоянно работим заедно. Той усеща нещата, които обичам и мога да пея и напълно се доверявам на творческия му поглед. С Прея работя вече за втори път, след като тя написа текста на предишната ми песен „За теб

 

За „Нямам време“ Прея откликва на поканата да се включи освен като текстописец и като изпълнител, в част от песента. Неповторимият й стил на пеене добавя изящна нотка в парчето, а за уникалната й визия, се погрижи българският моден бранд LUCY Fashion.

 

Нямам време“ вече може да съпреживеете в канала на B71 Production Studio . Аудио реализацията е осъществена с подкрепата на НФК: Музикални инициативи 2021г.

 

Студийното видео на Добромир Николов, връща традициите на снимането с елегантен финес и насочва акцента към истинската роля на една песен: да владее с музиката и текста си!

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати