Меню

Избрани новини

Музика

Камелия обясни защо нищо не става от Криско! (видео)

Тя скастри колегите си за порочните им практики

 

Поп фолк звездата Камелия (51) за пореден път доказа, че не цепи басма на никого, в това число и на обичани изпълнители, които обаче си позволяват да не играят по правилата. Огън момичето отново развърза език и посече жестоко несправедливостта в шоубизнеса и по-конкретно в нейния жанр попфолка.

 

Този път съобщи за прегрешенията на бившия хип хопър Криско, който от известно време се опитва да се отхапе парче от баницата на лекия жанр.

 

Камито обаче, бързичко попари мераците на габровеца да изкарва пари на нейн гръб и издаде грозния начин, по който се мъчи да нагази в златните води на чалгата.

 

"Едно време нещата бяха по-истински и всеки уважаваше творчеството на другия. Сега някоя нова певица с две песни, взима моите големи хитове, на Деси Слава, на Преслава записва ги в студио и тръгва по участия.

 

Но не ги пее на живо. Тотално изкривяване", отбелязва Камелия, намеквайки за порочната практика на еднодневките да изкарват пари с чужди песни и да мърдат устни върху плейбек по участия.

 

 

"През годините се опитвах да говоря и все бях крива на някого. Аз не обиждам конкретно някои човек, защото това е една порочна система, която става норма.

Както Криско пуска "Луда по тебе" с моя глас и отгоре подскача и е вече попфолк певец. Моето уважение към Криско и цялото му творчество, даже съм му фен на песните, които правеше преди.


Но да ми пусне "Луда по тебе", да си сложи един хонорар от четири цифрена сума , да подскача нагоре-надолу и да е попфолк изпълнител ми дойде малко в повече. Има ли някаква граница на уважение към колегите", изля болката си Камелия в разговор с  Алпер Чочев в YouTube."Щом иска "Луда по тебе" нека я пее. Аз не му преча, но нека я пее на живо. Никой колега няма против да му се пеят големите хитове. Но да го запишеш и да го пуснеш на запис в заведението лъжеш себе си, публиката и не уважаваш мен като изпълнител", обяснява лошите практики на колегите вечната русокоска.

 

Пред галантния си домакин, Камелия разкри и защо е прекратила отношенията си с Пайнер. Тя разказа как в началото от компанията са били изключително точни и коректни спрямо изпълнителите си, но в последствие нещата се променили в посока, която тя не одобрила и затова прекратила договора си.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати