Меню

Избрани новини

Музика

Георги Костадинов от „Гласът на България“ и DJ Dian Solo пуснаха авторска песен (видео)

„Funky Taxi Driver“ е първото им съвместно парче записано от живи инструменти

 

След успеха в Гласът на България, най-популярният пеещ таксиметров шофьор - Георги Костадинов, се събира с DJ Dian Solo (Deep Zone Project) за да ни поднесат една различна песен, озаглавена Funky Taxi Driver. 

 

Песента е по действителен случай и пресъздава един нормален ден в таксито на Георги, как той вози и пее на своите клиенти, като по този начин им оправя настроението, изваждайки ги от сивото ежедневие. 


В официалното видео участват и други популярни лица от формата, като Шеки, Рая, Елена Кокорска и танцови формации.


Песента е в класически Funk / Soul в стила на James Brown, Bruno Mars, Anderson Paak, и е записана изцяло с живи инструменти.


Музикален продуцент и аранжор на песента е DJ Dian Solo, а музиката и текста са на Георги.  Производството на видеоклипа е поверено на режисьора Иван Димитров - Torex.


Цялата продукция се осъществява с помощта на Yellow! и Киа България.За песента, Георги и Дидо споделят: "В тези смутни времена, в които Светът започва да става все по-изкуствен, искахме да създадем нещо натурално, истинско и различно от всякакви трендове, които ни се налагат. Нещо, което да раздвижва душата и тялото."

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза