Меню

Избрани новини

Звездите

Библията, която Елвис е чел в нощта на смъртта си, отива на търг! (снимка)

Внучката на Краля разчиства имението Грейсланд

 

Личната Библия, която е стояла на нощното шкафче на Елвис Пресли в нощта, когато той умира в имението си Грейсланд, ще бъде продадена на търг.

Поръчковото издание е щампована в злато с надпис „Елвис Арън Пресли“ и съдържа много бележки и подчертани пасажи, съобщава уебсайта на аукционната къща GWS Auctions.

Предметите от аукциона се продават в полза на внучката на Краля, която наследи семейното имение след кончината на неговата дъщеря Лиза Мари Пресли през януари 2023г.

Например от 31-ва глава на книгата на Йова: „Ако направих златото своя надежда или рекох на чистото злато: „Ти си моята надежда“; ако се радвам, че богатството ми е голямо и че ръката ми е направила много; ако можех да видя слънцето, когато грее, или луната да върви в сияние.".

Началната цена на артефакта ще бъде 30 хиляди долара. Освен Библията, на търга ще бъдат включени слънчевите очила на музиканта от филма "Елвис на турне" (1972), униформа, която Пресли носи по време на военната си служба, китара, пръстени, часовник и писмо от братовчедка му Патси Пресли.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза