Меню

Избрани новини

Музика

БГ класика получава нов живот от DEEP ZONE Project (видео)

Песента "Както Преди" е позната от изпълнението на певицата ТОНИ.

 

DEEP ZONE Project вдъхват нов живот на една от най-красивите български песни от златните времена на БГ Поп музиката. Това е песента "Както Преди" позната от изпълнението на певицата ТОНИ. 


Новият прочит на това музикално бижу е в съвременен модерен денс бийт и чувствена мелодия, изпята от певицата на групата - Ева Мария.


Аранжиментът е в типичното за DEEP ZONE звучене, и вече звучи в клубовете, радиостанциите и музикалните телевизии в страната.


Текстът е на Любо Киров, а музиката е на Васил Иванов (The Editor) и Владимир Тодоров. Видеоклипът е дело на Добромир Николов. 


До този момент, групата успешно е възродила над 20 емблематични Български песни, някои от които:  Бягство, Вярвам в теб, Хубава си моя горо, Облаче ле бяло и още много други, като по този начин,  по-младите поколения се запознават с това ценно културно наследство. 


DEEP ZONE Project ще представят новото си клубно шоу в Пунта Кана и САЩ на връх Нова Година, където ще се случат поредица от масови партита за Българите отвъд океана. 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати