Меню

Избрани новини

Риалити

Жаклин Таракчи е новият Глас на България! (видео)

Тя е от отбора на ДАРА

 

Жаклин Таракчи спечели „Гласът на България" и мечтаната награда от 50 хиляди лева в предрешена битка с Калоян Николов, който остана втори.Финалът на музикалното състезание се проведе в три етапа, а на сцената блеснаха финалистите - Жаклин Таракчи, Соня Михайлова, Десислава Латинова, Калоян Николов, Виктор Стамболов и Александър Петров. Те бяха подкрепени от 6 големи български музикални звезди в лицето на Маргарита Хранова, Меди, Поли Генова, Кристиян Костов, Михаела Филева и Jeremy?.Кой да спечели оспорваната битка определиха зрителите чрез sms гласуване по време на концерта на живо. Феновете можеха да гласуват за своя фаворит с до 40 sms-а от един телефонен номер във всеки един от етапите.

 

 

Конкуренцията в този най-вълнуващ, последен епизод на "Гласът на България" бе наистина огромна не само за финалистите, но и за техните треньори. Те изиграха последните си ходове възможно най-добре в името на победата на своя отбор.

 

Поп звездата ДАРА призова всички фенове да подкрепят нежната Жаклин Таракчи. Бляскавата Галена раздели подкрепата си поравно между гласовитите Соня Михайлова и Александър Петров. Любо Киров прикани зрителите да гласуват за страхотните мъжки гласове в своя отбор - Калоян Николов и Виктор Стамболов.

 

А трикратният победител сред треньорите - Мастър Лечев, призова рок аудиторията да заложи на неподправената и талантлива Десислава Латинова. По време живия концерт в неделя звучаха едни от най-великите и обичани песни в българската и световна музика.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза