Меню

Избрани новини

Фен зона

1400 долара за тишърт! Ценоразписът на тениските „Долче и Габана“ озадачи Гери Дончева!

Италианските модисти сигурно са полудели?!

 

Новото ценообразуване на модния бранд Долче и Габана предизвика изумление у Гери Дончева, видя репортер на LifeOnline.bg.

 

Дончева, която е прочута с изискания си стил и спокойно може да бъде наречена модна икона, констатира странна приумица на маркетинговият отдел на дизайнерското дуо от Милано.

 

„Долче и Габана предприеха анти-кризисна мярка... с тениски по $1400 ! Докато световните фешън брандове се надпреварват да намаляват цените на стоките си с цел генериране на по-голям оборот от онлайн и други продажби за да не фалират, Долче и Габана решиха десетократно да увеличат цените на стоките си.“, отбелязва изумителната тенденция „Мис Глобал 2017“.

 

Авторката на детски книжки добавя няколко скрийншота за достоверност към впечатленията си.

 

 

Явно са решили, че ще работят само за най-състоятелните хора, на които не им пука кое колко струва. Петролните босове сигурно са поласкани от това...

Колко тениски на цена $1400 бихте си купили?“, пита за финал известната тв водеща, която между другото носи същите инициали като D&G, само че в обратен ред.

 

Фейсбук приятелите на Гери мигом се отзоваха, като повече са на мнение, че не биха си купили, не само заради цената, но и заради кичозните модели. Други пък се усъмниха, че тази стратегия може и да донесе някакъв успех на модната марка, която през години започна да набляга на новобогаташкия кич, който много се харесва в Русия.

 

 

Родената в Плевен Гери Дончева има разнообразен бекграунд, през годините тя е модел, носител на титли за красота, певица, водещ и продуцент на събития, тв журналист и автор на детски книжки - “Истории от Свети Влас” (2014), “Приказни истории - телефон” (2015), “Приказни истории - вентилатор” (2019).

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза