Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Жената на президента Петър Стоянов сгафи грозно на светско парти! Антонина свали обувките си под масата (снимка)

Президентшата се изложи на соаре за юбилея на Стефан Димитров

Бившата първа дама Антонина Стоянова загърби етикета и втрещи родния хайлайф с нелепа издънка по време на рождения ден на композитора Стефан Димитров.

Насред изискания ресторант,  където майсторът на шлагера събра близки и приятели, за да почерпи за своята 70-годишнина, съпругата на бившия президент Петър Стоянов най-безцеремонно си събу обувките, сякаш е на мегдана, и яде и пи на бос крак, писа „Ретро“.

Въпреки че се беше издокарала с тоалет за хиляди левове, професионални грим и прическа, изцепката й не останала незабелязана от присъстващите.

Докато рожденикът Димитров вдигал тост измежду масите, Антонина, която била седнала с гръб към него, не само не се обърнала, за да го уважи, ами събула обувките си, за да отпочинат краката й по време на вечерята.

Гостите на купона, сред които бяха Васил Найденов, Михаил Белчев, Кристина Белчева, Волен Сидеров, Кристина Димитрова и редица други, забелязали гафа на бившата президентша и се зачудили дали лятната жега или неудобните обувки са причината г-жа Стоянова да изкара празненството боса, сякаш е на плажно парти или вкъщи на дивана.

Въпреки че за повода бе подбрала чепици с нисък ток, очевидно килограмите, които в последните години е натрупала, оказват влияние и краката й бързо отичат.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати